mandag den 13. juni 2016

Day to night look

Day to night look
Jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at jeg måske har fejret sommerferie lidt for meget på det seneste. Det er i dag en uge siden at jeg blev færdig med min sidste eksamen, og jeg har muligvis belønnet mig selv lidt for meget for det. I går var jeg til førstehjælps kursus (ja, jeg er forresten også begyndt på kørekort for godt to uger siden) i 8 timer, og det var ikke super sjovt, når man har været ude at feste tre dage i træk inden da. Jeg er vild med at tage i byen og til fest - jeg er god til at holde mit alkohol-indtag lavt, og synes bestemt ikke at det gør mig kedelig. Jeg er vild med at dresse mig up, som den girly-girl jeg nu er, og smide både glimmer og falske øjenvipper i ansigtet. Her har jeg lavet et outfit, der efter min mening, nemt både kan gå til hverdag og til fest - er det lidt små-køligt, kan der nemt smides et par strømpebukser på indenunder, og evt. en læderjakke. Den lækre, stribede turtleneck-sag er fra Fransa, og kan findes lige her til kun 180 kroner!! Nederdelen kunne uden tvivl også skiftes ud med et par stramme, sorte jeans, og så ville man stadig være godt kørende!

Hvad synes I om disse looks?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

18 kommentarer:

 1. Fransatoppe er virkelig lækker - lige for tiden er jeg ret vild med de ærmeløse toppe, præcis som den... de er en smule mere stillige end en top med bryderryg :-)

  SvarSlet
 2. Vildt kreativ collage! :)

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med begge looks!

  SvarSlet
 4. Cool looks <3 Og så er den nederdel der altså to die for! :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 5. Kan også godt lide nederdelen :-D

  SvarSlet
 6. Jeg er vild med begge look - kunne sagtens se mig selv i begge, men jeans er nu også godt.
  Fedt indlæg :-)

  SvarSlet
 7. Jeg synes, at begge looks er vildt fede :-)

  SvarSlet
 8. De er virkelig fine begge to! :D

  SvarSlet