lørdag den 25. juni 2016

Current faves

Faves ATM
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her

Disse fine ringe ligger rimelig højt på min ønskeliste lige pt. - jeg er blevet totalt hooked på at stacke (næsten) en million ringe på mine små fingre, og det er min nyeste accessorie-obsession. Alle disse ringe koster under 500 kroner, og faktisk koster nr. 2 kun 160 kroner! Desuden har Hvisk næsten lige lanceret en ny, smuk kollektion kaldet "Lush" (se den her) - fyldt med fine, sarte pastel-lyserøde og guld smykker, min favorit er dette fine armbånd, jeg synes det er så utroligt smukt! Husk desuden at tjekke min stylist-profil ud lige her, hvor jeg jævnligt smider en masse fine og enkle stylings op, med alle mine favorit smykker!

Og så vil jeg da også lige sige et stort tillykke til vinderen af min giveaway, som blev Nikki Lund (tjek hendes blog ud her, jeg er selv stor tilhænger af den, og synes hun er fantastisk) Du har fået en mail sendt i din retning, og jeg håber du bliver glad for præmien, og finder noget lækkert i min webshop :-) Tak til alle der har deltaget!

Har I nogen favoritter fra kollagen?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil | Min webshop

18 kommentarer:

 1. Hvisk laver så fine smykker! Min veninde er også stylist for det, så jeg følger også med der :-)

  Http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med nummer 4!

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Nummer 1 og 2 må være mine favoritter! :D

  SvarSlet
 4. Åh, jeg elsker bare øreringe og fingeringe - halskæder er derimod slet ikke mig :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det faktisk helt på samme måde ;)

   Slet
 5. Me encantan este tipo de joyas.

  SvarSlet
 6. Jeg er også kæme hvisk fan :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. De laver også bare de fineste smykker!

   Slet
 7. Er vild med nr. 2 den er så fed.
  Håber du har en skøn dag :)

  SvarSlet
 8. Super lækre favoritter og super fedt at have vundet din lækre konkurrence! Jeg kan dog ikke finde din mail i hverken mail eller spam indbakke :-)
  Og i øvrigt; tusind tak for de søde ord! Jeg har det på samme måde med dig og din blog <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'! Lyder meget mærkeligt - kan du evt. skrive til mig på frederikke@hlaug.dk eller på min Facebook: Frederikke Borgen?

   Slet
 9. Great post! Very beautiful jewelry!
  Would you like to follow each other? Let me know))
  www.recklessdiary.ru

  SvarSlet