fredag den 10. juni 2016

5 ting du kan lave denne weekend #6

1. Pluk dine øjenbryn
Det er ikke altid man lige kan overskue det, men bagefter er det nu meget rart at det er overstået!

2. Pynt dine vægge
Find en masse søde citater, print dem ud, sæt dem i en ramme og hæng dem op. Du kan også tage et smut i IKEA og finde en masse fine rammer til næsten ingen penge, selv har jeg købt et hav af disse i forskellige størrelser, og de har pyntet både min væg og mine vindueskarme med fine billeder af mine søskende og jeg. 

3. Led efter en ny duft
Tag i Matas eller Sephora og gå amok i deres test-parfumer!

4. Se en serie
Enten fortsæt på en du er igang med, eller start på en helt ny. Jeg kan helt sikkert anbefale Fear The Walking Dead, Pretty Little Liars, Orange is the new Black og Breaking Bad - jeg er hooked, og de er alle sammen utroligt spændende.

5. Skriv dine tanker ned
Enten bare på papir eller i en dagbog. Går du og tumler lidt med noget for tiden, men har du ikke lyst til at snakke med nogen, kan det være super rart at komme ud med det. Selv kan jeg kun anbefale at snakke med nogen om de ting der går en på - men føler du dig ikke parat; så skriv dine tanker ned i stedet.

Har I nogen planer for weekenden?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. Håber at du får en god weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde søde Karina!

   Slet
 2. Gode forslag - tror jeg skal have plukket bryn :D Ellers står min weekend på eksamensopgave.

  Håber du får en skøn weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder mindre fedt - men skønt når det bliver overstået ;)

   Slet
 3. Nr 2 er jeg i fuld gang med ;) Kunne være jeg skulle plukke mine øjenbryn imens :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, har faktisk også lige fået fixet mine ;)

   Slet
 4. Den med serier er jeg med på. Lå hele dagen igår og så Breaking Bad. Den er altså god. Derudover er jeg også vild med Dexter og Sons of Anarchy :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal helt sikkert have tjekket dem ud så!

   Slet
 5. Super idéer! :-)

  Jeg har (lidt tvangsindlagt) set EM sammen med min kæreste... Suk! ;-)
  Ellers har jeg været ude i det gode vejr og skyde en masse billeder til bloggen og ellers hygget med serier og det nye sims spil.

  God søndag <3
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha årh ;) Lyder også skønt!
   Og god søndag til dig <3

   Slet