mandag den 9. maj 2016

Queen of Scandinavia 2016

Lille udpluk af billeder fra vores photoshoot (og ja, jeg var vist midt i et grin på det første)

Som I (måske) alle sammen ved, så deltog jeg i lørdags i semifinalen i Queen of Scandinavia, hvor 20 udvalgte piger skulle blive 6, som så skulle videre til finalen i Stockholm. Jeg havde en uforglemmelig dag/aften, og jeg lærte så meget - både om model/skønheds-verdenen, jeg lærte en masse søde og smukke piger at kende, men jeg lærte også meget om mig selv. Dagen bød på mange udfordringer og grænser der skulle overskrides - og jeg er pisse stolt af at jeg gennemførte dagen, selvom jeg var overdrevet nervøs, og flere gange bare havde lyst til at hoppe ud af vinduet.

Jeg var ikke en af de heldige der gik videre til Top 6, men det gør mig nu ikke så meget. In the moment føltes det selvfølgelig lidt som et nederlag, men hele dagen havde været det vildeste selvtillidsboost - for hvor mange kan egentlig sige, "Hey, jeg var sgu lige særligt udvalgt til semifinalen i Danmark's største skønhedskonkurrence"? Jeg har taget en oplevelse med mig, som jeg kun kan kigge tilbage på med det største smil på læben, jeg er overvældet og skide stolt! Selvom jeg ikke gik videre, så var det en oplevelse jeg ikke ville være forruden.

Dagen startede ud med at vi mødtes og fik lidt informationer om hvad det at være Queen of Scandinavia egentlig indebærer - derefter spiste vi en super lækker frokost, og allerede dér (en time efter alle var ankommet) føltes det som om vi alle havde kendt hinanden i flere år. Der var ikke én eneste pige der sad og var udenfor, og alle klingede så godt sammen - og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg skal ses med nogen af dem. Vi fik derefter taget en masse fine billeder, efterfulgt af meget catwalktræning - super sjovt, men hold da op det er egentlig dødsvært! Vi skulle derefter gå i catwalk i bikini foran dommerne (virkelig grænseoverskridende, men jeg følte at jeg kunne gøre hvad som helst bagefter) Lidt senere på aftenen kom vores venner og familie - min skønne veninde Preeti var så sød at tage med, da min familie var til konfirmation. Her fik vi lækker tre-retters italiensk, og selvfølgelig en masse vin. Her skulle alle deltagere skiftevis op på scenen (bemærk; foran omkring 100 mennesker - endnu mere grænseoverskridende) og stå og snakke i to minutter om sig selv. Jeg er virkelig ikke en god taler, og sådanne situationer er bare ikke mig - så det gik ikke ovenud fantastisk, men selvom der var meget jeg ikke fik sagt, så var det virkelig en grænse der blev overskredet.

Aftenen sluttede af med afterparty og fri bar. JA. TAK. Hvorefter min kæreste var så sød at komme og følge mig hjem, og nusse min meget trætte krop (der havde været iført 14 cm-stiletter i omkring 12 timer) indtil jeg faldt i søvn. Skønheds-verdenen er måske ikke som sådan noget for mig, men det har været en oplevelse jeg aldrig nogensinde vil glemme.

Tak for at have fulgt med på min lille rejse ♡

28 kommentarer:

 1. Det lyder som om du har haft en vildt fed oplevelse - og virkelig fine billeder af dig! :)

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg virkelig! Og tak skal du ha' :)

   Slet
 2. Sikke en oplevelse! Billederne er fantastiske :-)

  SvarSlet
 3. Du er simpelthen så naturlig pæn! *misundelig* Øv at du ikke gik videre, men lyder som en skøn oplevelse man kan tage med videre! ♡

  SvarSlet
 4. Billederne er super flotte :)

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hvor ser du skøn ud på disse billeder! Lyder bestemt som en helt fantastisk oplevelse du har haft.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Sikke en oplevelse og hvor ser du bare fantastisk ud på de billeder! :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 7. Elsker dit smil! Hvor lyder det som en dejlig oplevelse, det var flot du kom så langt <3

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 8. Super gode billeder og hvor er det flot gået! :-)
  Hav en skøn aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 9. Det er SÅ sejt du nåede så langt. Og så er de billeder der VIRKELIG gode! <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 10. Svar
  1. Tak søde Stine - og mange gange i lige måde!

   Slet
 11. Synes bestemt du kan være stolt selvom du ikke blev en af finalisterne.
  Du er simpelthen så smuk - og hvor er jeg bare vild med det første billeder. <3

  http://cillesunivers.dk/

  SvarSlet
 12. Kææmpe tillykke med det, kan godt forstå du er stolt! Det lyder som om det var en hel fantastisk oplevelse, som du kan holde fast på i mange år. Nogle gange kan det faktisk godt betale sig at komme ud over sine egne grænser, selvom det kan være lidt skræmmende. Jeg synes det er super flot gjort, især det med talen! :D

  SvarSlet
 13. Great post. Well done. Keep going
  You have a interesting blog. I hope you will like mine
  www.welovefur.com

  SvarSlet