onsdag den 18. maj 2016

Pretty summer heels

Pretty summer heels
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Jeg gik egentlig lidt og håbede på at vi for alvor var trådt sommeren i mødet - I mean, vi var oppe og toppe de 25 grader for en uges tid siden. Nu regner og blæser det blot igen. I fredags var det min sidste skoledag, så jeg har en lækker og lang sommerferie - dog står den på en masse eksamener, og den første er blev overstået i dag! Udover at jeg skal ud og rejse, håbe på at der kommer lidt bedre vejr og hygge med min kæreste, er jeg ikke i tvivl om at sommerferien også står på en masse fester - blandt andet ved jeg at min mormor og morfar holder en kæmpe sommerfest i deres nye hus, men så skal jeg helt sikkert også udnytte lidt at det er min første sommerferie som 18-årig. Jeg er ikke den vildeste party-tøs, men når jeg endelig tager til fester og går i byen, elsker jeg at gøre noget ud af mig selv - og jeg ville uden tvivl ikke have noget imod, at nogen af overstående lækkerier, især nr. 5 er jeg møg forelsket i, sad på mine fødder en aften eller to.

Har I en favorit?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

14 kommentarer:

 1. Me encantan los zapatos con cordones-

  SvarSlet
 2. Min favorit er uden tvivl nr 5 - de er VIRKELIG fine :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Nr. 5 er så fed, elsker farven
  Håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Jeg er helt tosset med nr. 2! :-)
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 5. nr 1 er jeg helt vild med! :D

  SvarSlet