onsdag den 11. maj 2016

Onsdags-craving

Fås i nude her  /  Fås i blå her

For det første vil jeg lige sige et stort tak for alle jeres søde kommentarer på mine seneste Queen of Scandinavia-indlæg, det sætter jeg så uendeligt meget pris på, og det rører mig virkelig meget!

I dag har jeg været på Strøget med min veninde Kaya, vi har fået shoppet en anelse (jeg kom kun hjem med denne, men forelskede mig ret meget i disse - dog var de voldsomt lange, som man også kan se på modellen, hvilket jeg ikke helt forstår..) Vi var på Baresso og sluttede af med Joe & The Juice som aftensmad. På fredag skal hun til galla på sit gymnasie, og jeg er så heldig at være inviteret - the big question is... hvad dælen skal jeg tage på? Jeg er ret forelsket i overstående kjole fra Asos, min nyeste obsession er kjoler med åben ryg - so damn sexy, men den kan ikke rigtigt nå at komme hjem inden fredag. Desuden har jeg booket tid hos en piercer på tirsdag, da mine ører skal have lidt flere huller (jeg har i forvejen 6) og så har jeg snakket med lidt med min tatovør om mit nye projekt, som jeg meget snart vil have lavet.

Hvad har I lavet i dag?

22 kommentarer:

 1. Ej hvor er den fed
  Håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Den er godt nok fin! Meget enkel og elegant :D

  SvarSlet
 3. Er også helt vild med åben ryg på kjoler!

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
 4. Ih hvor er den dog fin! Sikke spændende planer du har! Jeg har egentlig bare slappet af i dag :)

  //www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
 5. Hvor er kjolen flot! Jeg har været i skole, og bagefter tog jeg på café med mine veninder, så hyggeligt :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 6. Virkelig en fin kjole :)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 7. Ej, hvor er det bare en flot kjole. Jeg er totalt vild med farven! :D

  Og så læste jeg lige dit forrige indlæg. Hvor må det bare havde været en fed oplevelse og vildt fedt at du turde overskride så mange af dine grænser. Jeg synes du er vildt sej - og super smuk på de billeder i indlægget! <3

  SvarSlet
 8. Det er virkelig en flot kjole, især i nude smukke! :).

  God dag!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 9. Den er virkelig smuk! Wauw :-) Farven er dødlækker!

  SvarSlet