tirsdag den 3. maj 2016

Når planer bliver ændret

Dresses
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her

I går skete der noget rimelig sygt - noget rimelig blæret, og det er stadig lidt uvirkeligt, og for some reason griner jeg bare når jeg tænker på det. I en god uges tid har et lidt mistænkeligt nummer ringet til mig hele tiden - jeg troede blot det var telefonsælgere, og valgte at ignorere opkaldene. I går vågnede jeg dog op til 5 ubesvarede opkald fra samme nummer, og valgte så at ringe op. Husker I at jeg meldte mig til skønhedskonkurrencen Queen of Scandinavia tilbage i midten af marts?
Kort efter opkaldet, som jeg ikke helt kunne fatte lige var kommet til mig, modtog jeg denne mail (efterfulgt af en masse detaljer og en kontrakt der skulle underskrives) og var in a state of shock i rimelig lang tid.

For at sige det kort; jeg er gået videre til top 20 i Queen of Scandinavia, og på lørdag, hvor jeg ellers både skulle have været på arbejde og til konfirmation, finder vi ud af de 6 som går videre til finalen, som afholdes i Stockholm. På lørdag mødes vi alle inde i København, hvor vi skal lære at arbejde som modeller, får træning i hvordan man skal repræsentere Danmark i en skønhedskonkurrence, samt dommerpanelet får mulighed for at lære os at kende. Senere på aftenen er der gallamiddag med venner og familie, hvor de oplyser de 6 der går videre til finalen - og derefter er der afterparty! Så lige nu er jeg på jagt efter en ny og fin kjole - for hvad dælen tager man egentlig på til en gallamiddag?

Du kan tjekke Queen of Scandinavia's Facebook side ud lige her - samt deres Instagram lige her (hvor de løbende smider alle de smukke finalister op)

Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

18 kommentarer:

 1. Tienes muy buen gusto. Me encanta.

  SvarSlet
 2. Wauw, STORT tillykke :D Det er da så mega godt gået!! Glæder mig til at følge med på sidelinjen :)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Nr 1 er rigtig fin :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også den er super sød :)

   Slet
 4. Kæmpe stort tillykke!!! - Synes kjole nr. 3 er rigtig fin :))

  SvarSlet
 5. Ej hvor vildt! Stort tillykke Frederikke ♡

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 6. Ej, hvor spændende. Stort tillykke!

  SvarSlet
 7. Stort tillykke Frederikke! Det bliver da mega spændende! ;-)

  www.camillaoverby.dk

  SvarSlet