søndag den 1. maj 2016

My traveling-plans and wishes for 2016

Vi er lige trådt ind i maj, og vejret er egentlig pænt skuffende - det har både regnet og sneet den sidste uges tid, og jeg savner pænt meget sol, sommer og brune stænger. Jeg er virkelig ramt af en alvorlig rejsefeber, og vil bare gerne sydpå lige nu! Jeg må dog holde ud lidt endnu, og indtil da drømme mig ned til varmen. Mine sommerferieplaner er en masse arbejde - men der skal selvfølgelig også en rejse til! Så jeg rejser med Frede ned til min familie i Spanien, og så er vi der i små to ugers tid i slutningen af juli - og det bliver så skide lækkert! Jeg ser frem til bare at dase, drikke lækre drinks og få en smuk tan. Billederne ovenfor er fra vores sidste tur til Spanien i oktober, du kan se flere billeder derfra lige her. Jeg elsker at bruge Trivago til at finde det perfekte hotel, når jeg skal rejse - desuden kan du få lækre rabatkoder dertil ved brug af Rabble!
New York traveller
I efterårsferien rejser jeg med Frede og hans familie til New York. Yes. New York! Det er en af mine største drømme der går i opfyldelse, og jeg glæder mig utroligt meget - trods det føles som om der er en evighed til. Vi skal bo på et lækkert 4-stjernet hotel, der hedder 'New Yorker' (I know right? New Yorker i New York. Smukt) og hotellet er fundet gennem Hotels.com, hvor du nemt kan finde frem til de billigste hotel-priser verdenen over.
Lige siden vores tur til London (se billeder her) i midten af februar, har jeg haft i tankerne om en ny "kæreste-tur" og ved allerede hvor min drømmedestination er. Jeg har været i Frankrig en enkelt gang, da jeg var yngre, men ville egentlig bare gerne spise pizza dengang. Paris er jo kærlighedens by, og jeg kunne såsåså godt tænke mig at rejse dertil - at kunne gå gennem de smukke gader hånd i hånd med min store kærlighed. Perfekt. På Momondo kan du sammenligne priser på fly og hotel - og finde både det billigste, hurtigste og bedste fly til diverse destinationer. Indtil videre sukker jeg bare videre over Paris, og håber at det some day bliver en virkelighed!

Har I nogen rejse-planer for i år?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

22 kommentarer:

 1. Åh, jeg drømmer mig også helt væk til syden, og jeg er kun lidt misundelig, haha. Spanien og NY er helt klart to super lækre destinationer. Mine eneste rejseplaner indtil videre er et par ture til Danmark, men jeg glæder mig faktisk også bare til at nyde sommeren i London. Allerede i næste uge siger vejrudsigten 22 grader!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det lyder også bare skønt!

   Slet
 2. New York kunne være fedt! :)

  Jeg skal selv en tur til Sivota og muligvis Barcelona :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også såsåså meget!
   - Lyder nu også super lækkert ;)

   Slet
 3. Vil virkelig også gerne til Paris i år
  håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og i lige måde :)

   Slet
 4. Sikke nogle dejlige planer! New York og Spanien lyder SÅ lækkert! :)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også super meget!

   Slet
 5. Lækkert med NYC - bare det var mig!!! :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 6. Sikke nogle skønne rejseplaner du har i vente :-)
  Jeg kunne også godt bruge nogle uger i solen, DK har jo ikke vist sig fra den mest solrige siden dette forår :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det er pisse irriterende :/

   Slet
 7. Hvor er det bare snyd at du skal til New York. Gid det var mig :D
  Jeg har ingen rejseplaner endnu, men jeg håber da at jeg skal en tur syd på til efteråret, hvis jeg kan lokke min kæreste med ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg da at du kan så ;)

   Slet
 8. Jeg har desværre ingen rejse-planer endnu, men jeg vil rigtig gerne til Spanien engang. :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 9. Det lyder bestemt ikke som nogle dårlige planer! Jeg håber at kæresten og jeg kan få råd til en tur til London snart :D Men ellers har vi lige købt et weekendophold, og det ser jeg frem til :D

  SvarSlet
  Svar
  1. London er virkelig også skønt!
   - Det lyder også super godt :)

   Slet
 10. Lyder som en super fed tur. Vi tager selv til London, så vi vil klart lige kigge forbi dit indlæg omkring London. Håber i kommer til Frankrig og får en god tur.
  Sundesager.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt sikkert - London er skønt :)

   Slet