søndag den 15. maj 2016

My favorite editing-apps

Jeg er vild med Instagram, og jeg bruger det ret meget - det er så nemt lige at smide et hurtigt billede op, og så elsker jeg at følge med i hvad andre går og laver. Jeg har muligvis ikke verdens mest inspirerende Instagram-profil, det er mostly madbilleder, hvilket jeg synes er det pæneste at kigge på haha. Men jeg elsker at sidde og redigere mine billeder og finde de helt perfekte filtre, og har derfor også et hav af redigerings-apps, og her er 5 af mine favoritter - som I helt sikkert burde tjekke ud!

1) AFTERLIGHT - PRIS: 8 KRONER
Afterlight bruger jeg hver gang jeg skal have redigeret et billede - for det meste bare for at skrue op for lyset eller farverne, da der ikke er noget værre end mørke billeder. Der er dog også et hav af de fineste filtre - mine favoritter er dem der hedder "Finn", "Russ" og "Dallas". Udover at man kan skrue op for lyset og fremhæve farverne, kan skarpheden, kontrasten, skyggerne og meget mere også justeres. Desuden er der en masse fine rammer, blandt andet forskellige poloraid-rammer som jeg fx. har brugt her (polaroid-pakken skal dog tilkøbes for 8 kroner) Der er mange funktioner, og jeg synes bestemt at app'en er pengene værd, da jeg ikke kan nævne et af mine Instragram billeder, hvor jeg ikke har brugt Afterlight.

2) WHITAGRAM - PRIS: GRATIS
Whitagram bruger jeg også til en stor del af mine Instagram billeder, i hvert fald til dem der ikke er helt kvadratiske - måske ikke så meget som jeg gjorde engang, da jeg nu prøver at køre mit tema med kvadratiske billeder, hehe. Jeg bruger mainly den hvide baggrundsfarve, men der er også en masse andre farver at vælge imellem - se eksempler hvor jeg har brugt Whitagram her og her. Den er uden tvivl også et must til alle der bruger Instagram.


3) BOOMERANG - PRIS: GRATIS
Boomerang er sikkert ikke gået nogens næse forbi - mange kendte, især i The Kardashian-familien, er glade for denne app og bruger den flittigt. Hold en knap nede og app'en tager en masse billeder og laver dem til en lille video, som går for- og baglæns. Du kan evt. se et eksempel hos Kylie Jenner lige her.

4) FOTOR - PRIS: GRATIS
Fotor er her jeg sætter billeder sammen til collager - der er egentlig ikke så meget at sige, men der er en masse muligheder. Denne app er også gratis, og smart hvis du vil have flere billeder med (fx. fra en fest) men samtidig ikke vil poste 14 billeder fra en aften. Du kan se eksempler hvor jeg har brugt Fotor her og her. Derinde er det også muligt at redigere ens billeder lidt, men på det område foretrækker jeg Afterlight.


5) VSCO - PRIS: GRATIS
VSCO minder lidt om Afterlight, og vil helt sikkert være optimalt hvis du ikke vil give penge for en app, eller overvejer at gøre det. Her kan du også justere lyset m.m. som på Afterlight, dog er der ikke et lige så stort udvalg af filtre - men de kan tilkøbes derinde, dog er priserne på "filter-pakkerne" lidt voldsomme, efter min mening.

Har I nogen yndlings redigerings-apps?

24 kommentarer:

 1. great instagram tips. These apps seem awesome.

  https://modaodaradosti.blogspot.ba/

  SvarSlet
 2. Jeg bruger selv Fotor, men skønt med tip om andre programmer også! :)

  SvarSlet
 3. Jeg bruger VSCO til at redigere mine billeder, men overvejer meget at købe Afterlight :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 4. Super fedt indlæg
  og tak for inspirationen
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Fedt form for indlæg! Jeg bruger også Fotor, men dog kun på min computer :-)
  Ellers bruger jeg nogle gange "Reflection, Pix og Squaready!
  Tak for alle dine kommentarer på min blog, bliver lige glad for dem hver gang :-D

  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Jeg kan heller ikke leve uden VSCO! :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 7. Fedt indlæg. Der er vist nogle apps jeg skal have hentet :D

  SvarSlet
 8. Bruger selv VSCO :D
  Det er super godt!

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 9. Gode tips! Personligt bøvler jeg altid lidt med de billedredigeringsprogrammer og tør sjældent begive mig ud i noget nyt :-P
  God aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 10. Jeg bruger altid VSCO. Jeg bruger sjældent lang tid på at redigere, haha :D

  SvarSlet
 11. Mega dejligt :)
  Jeg bruger PicsArt, da man kan en del ting der inde :)
  Dog har de fleste af mine billeder været igennem Photoshop, før jeg poster dem på min blog eller IG. Så det ikke altid at jeg bruge PicsArt :D

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den app må jeg hellere tjekke ud ;)

   Slet