mandag den 23. maj 2016

En ny, blå bikini

Blå overdel her  /  Blå underdel her  /  Orange overdel her  /  Orange underdel her

Jeg er flere gange gået forbi Hunkemöller og sukket efter denne bikini - først forelskede jeg mig meget i den orange, men da jeg så at de også havde den i blå, måtte jeg uden tvivl eje den! Det er fra deres Sylvie collection, og jeg synes den er SÅ fin! Den findes desuden også i trekants-bikinier, og til den jeg har købt, er der også tilhørende stropper - dog tror jeg ikke at jeg vil bruge dem, da jeg synes den er så fin som stropløs. Der er også to forskellige slags underdele, men jeg var helt vild med dem med sten på! Bikinierne er blevet revet væk, så man skal være super hurtig, hvis man skal nå at have fingrene i dem!

Hvad er jeres sidste køb?

26 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot - elsker farven :-)

  SvarSlet
 2. Den er virkelig sød! :)

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
 3. Es precioso y el color divino un beso guapa. Anny.
  http://taconesrizados.com

  SvarSlet
 4. Adorable bikini, beautiful color as well, I love it, thank you for sharing!!!

  xxx

  www.noragouma.com

  SvarSlet
 5. Åh, den bikini har jeg også haft kigget på. Den er altså bare SÅ flot! :D

  SvarSlet
 6. Un color precioso para un bikini.

  SvarSlet
 7. Den er godt nok også flot :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 8. Jeg forstår da godt, hvorfor den er blevet ripped, den er da skidepæn!
  Og lækkert at den er stropløs, så får man heller ikke nogle nederen tan lines :-)

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Hvor er den sød! <3

  God dag til dig ♡
  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
 10. Hvor er det altså nogle fine ting du har fundet ;)

  SvarSlet