onsdag den 25. maj 2016

Black Nelly sale faves + lidt om min allerførste mundtlige eksamen

Black favesss
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Der er så meget udsalg for tiden - og jeg bliver for alvor revet med; jeg elsker virkelig udsalg, for der er ofte mange gode kup at lave. Og så har jeg også lige fundet ud af at jeg får SU i sommerferien - highfive til mig selv (!!) Nelly har, som næsten altid, også en masse lækkerier på tilbud, især de fem overstående er jeg vilde med - I mean, overvej lige dét sæt undertøj! Møg sexet og feminint!

Desuden har jeg været oppe til min første mundtlige eksamen i dag - og Gud, hvor var jeg overdrevet nervøs. Jeg har aldrig før været til en mundtlig eksamen før, da jeg droppede ud før afgangsprøven (kommer der nok snart et indlæg op om, som uddyber nærmere omkring min uddannelse) og generelt er det der med at tale foran andre mennesker, hvor det er mig der ligesom skal være "på", ikke noget jeg gør mig så godt i. Jeg trak dog det ene emne som jeg virkelig gerne ville op i, og det gav mig ligesom lidt blod på tanden. Jeg endte med at komme ud igen med et stort og flot 12-tal, og jeg var (og er stadig) super glad! Min søster kom straks og hentede mig, og så skulle det lige fejres med en gang frokost og lidt (meget) vin, på en hyggelig café i Hvidovre.

Hvad har I brugt dagen på so far?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

16 kommentarer:

 1. Sygt flot undertøj!
  Tillykke med dit 12-tal! Jeg har også altid været ekstremt nervøs for mundtlige eksaminer, så når man formår at hente et 12-tal hjem, er det bare så fedt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med det!
   - Og mange tak! Det er super fedt, ja ;)

   Slet
 2. Det er noget rigtig flot undertøj, og trøjen er jeg også vild med!
  - Men forhelvede da Frederikke stort tillykke med dit super flotte 12-tal!

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Giver dig helt ret! Og mange tak søde Kathrine <3

   Slet
 3. Så smuk kjole! :-)

  Og tillykke med karakteren!

  SvarSlet
 4. Er helt vild med det første par sko!!
  - Og tillykke med karakteren :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også de er vildt fine!
   - Og mange tak :)

   Slet
 5. Tillykke med den flotte karakter!
  Super lækker collage i øvrigt - udsalg gør mig fattig, haha

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og du er bestemt ikke den eneste ;)

   Slet
 6. I love black!!

  Daniela

  www.glitzerkram-produkttest-and-more.blogspot.com
  www.wrapthebodynow.myitworks.com

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med 12 tallet :D
  og hvor er jeg bare vild med det undertøj!

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 8. Tillykke med den flotte karakter <3

  SvarSlet