fredag den 13. maj 2016

4 x basis striber

Stripes
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her

Forleden var jeg i City2 med min mama, og faldt over disse fine trøjer i Vero Moda - to af dem skulle selvfølgelig med mig hjem, da de kørte et "2 for 300"-tilbud, og striber kan jeg ikke rigtigt takke nej til. Nr. 3 og 4 kom med mig hjem, men der var så mange forskellige fine farver (blandt andet også en rød, som jeg blev lidt vild med) De står til kun 160 kroner hos Pieces, og stoffet er virkelig blødt og lækkert - også selvom vi er ved at gå mod sommer, er det altid rart med et par basic-items i garderoben; jeg er i hvert fald helt vild med disse.

Om et par timer skal jeg til galla med to af mine bedste veninder - min veninde Kaya afslutter 3.G i år, og vi er blevet inviteret med! Det bliver super hyggeligt, og jeg glæder mig super meget - og faktisk burde jeg virkelig snart komme i gang med at sætte mit hår. Jeg ville bare smide en hurtig update, og så håber jeg at I alle får en skøn weekend - det ved jeg i hvert fald at min bliver!

Hvad var jeres sidste køb?

18 kommentarer:

 1. Ej hvor er de fede, og mega billige
  håber du har en super skøn dag :)

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg er jo STOR fan af grå(!!), så sidder og sukker lidt over nr. 3 lige nu :-)
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med grå!
   Og god weekend til dig :)

   Slet
 3. Åhh jeg er også bare kææmpe stribe-fan, min yndlings er nok 4 eller 3 :)

  HOPELESS WANDERER

  SvarSlet
 4. Jeg elsker striber :D Fine bluser du har fundet!

  SvarSlet
 5. I like number 3!

  CLICK <-- GIVEAWAY $50

  SvarSlet
 6. De er så super lækre, jeg har selv været lige ved at købe en :)

  // www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
 7. Jeg har nummer 4, og den er super lækker :)

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
 8. Jeg er også stor tilhænger af striber. Disse er også virkelig smukke. Dog er jeg mere til Nørgaard På Strøget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Deres stribede trøjer er også møg lækre ;)

   Slet