torsdag den 5. maj 2016

12 motivational iphone backgrounds

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her  /  9. her  /  10. her  /  11. her  /  12. her

Hvor er det bare super rart med en forlænget weekend! De næste par dage bliver super travle for mit vedkommende, faktisk skal jeg også til konfirmation om to små timer. I morgen skal jeg have nye negle og på job, og på lørdag skal jeg som sagt deltage i semi-finalen i Queen of Scandinavia (jeg skal være frisk fra 12 om eftermiddagen til 3 om natten, hvor afterpartyet slutter - kryds fingre for at jeg ikke dejser om af træthed!) og jeg har endelig fundet min kjole! I går var jeg på Strøget i fem lange timer med min lillebror, og jeg fandt denne fine kjole, som jeg faldt pladask for. Den er hvid med fint guldglimmer over det hele, og så sidder den super flot! Med en masse diskrete og smukke guldsmykker kan det vist kun blive godt.

Vi kender vidst alle sammen til det med at have en dårlig dag eller periode. At være stressede (især når eksamens-perioderne er over os nu) eller bare føle sig nede. Selv ser jeg super meget frem til at slutte min undervisning her den 13. - min klasse er ikke ligefrem noget at råbe hurra for, og så har det virkelig været et hårdt halvt år. Noget der dog hjælper mig gennem skoledagene er at have god musik i ørene, og have både min låse- og baggrundsskærm pyntet med billeder der gør mig glad. Her har jeg fundet 12 fine og motiverende baggrunde, som evt. kan pynte lidt på din mobil-skærm!

Hvad skal I lave i løbet af de kommende fridage? Og hvordan ser jeres baggrund ud?

20 kommentarer:

 1. Super fedt indlæg
  og super fede citater

  håber du har en skøn dag
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og i lige måde :)

   Slet
 2. Held og lykke på lørdag ☺️ Det bliver SÅ fedt for dig! Krydser hvad der krydses kan for, at du havner i finalen og kan holde dig vågen igennem hele dagen 😉

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Jeg er helt vild med det. Må udskifte min baggrund til en af disse, så er det bare hvilken? :D
  Xx |Blue Ducklings |Follow on Bloglovin'|

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé! Jeg elsker nr. 8, og har den nu som baggrund, mange tak <3

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 5. Hvor er de fede! :D Må lige gemme et par stykker ;)

  SvarSlet
 6. Håber semi-finalen gik godt. Jeg holder i hvert fald med dig! :D
  Og vildt flot kjole du fandt. Den har jeg også selv haft kigget på :)

  SvarSlet
 7. De er godt nok fine :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg glad for du synes, tak :)

   Slet