fredag den 22. april 2016

Top 5 bedste tudefilm

Jeg har førhen lavet en top 5 over mine yndlings gyserfilm (se her) samt lavet en filmanmeldelse af tre biograffilm (se her) - og nu er turen altså kommet til at vise nogen af mine favoritter blandt tudefilm. Selvom jeg virkelig elsker at se gysere og spændende film, så er det altså også bare "hyggeligt" engang i mellem, at lade følelserne få frit løb til en god film - og det gør de altså til disse!


#1 Titanic
Denne her er garanteret no surprise - jeg elsker den her film, og jeg kan slet ikke forestille mig at nogen ikke elsker den. Og så er unge Leonardo jo alt for dejlig. Jeg har set denne film mere end 10 gange, og har hver gang trillet en tåre eller 100; jeg synes filmen er så smukt lavet, og så super rørende. Findes der egentlig nogen mennesker på denne jord, der ikke har set Titanic??

#2 The Intouchables / De urørlige
Denne franske film er også urolig smuk og livsbekræftende, og det er også en film jeg efterhånden har set et par gange; den kan både få en til at tude, men samtidig sætte et smil på læben. Den er langt fra som de "normale" tudefilm, og det er nok også en af de ting jeg synes om. Den omhandler millionæren Phillipe som er blevet lam efter en ulykke, som nu er på jagt efter en ny personlig assistent. Den komplet modsatte Driss ender med at få jobbet, og dette er bare starten på et utroligt bånd.

#3 Dear John
Jeg synes uden tvivl at denne film slår film som "The Notebook" og lignende. Meget muligt at det er fordi Channing Tatum er med i den, men jeg synes også bare at den er intet mindre end fantastisk - og en rigtig tøse-hygge-tude-film! Mit hjerte smelter hver gang, man kan virkelig ikke andet end at blive totalt følsom (og misundelig på Amanda Seyfried) når man ser denne film.

#4 The Fault in Our Stars / En flænge i himmelen
Hazel og Augustus mødes i en støttegruppe for kræftramte - hvor de straks falder fra hinanden. Denne historie er super smuk, og alt går egentlig super godt, indtil Gus' kræft vender tilbage. I can't really spoil anymore, men har du ikke set den endnu, kan den kun anbefales!

#5 A Walk to Remember
Denne film handler om de to vidt forskellige Jamie og Landon, som falder for hinanden. I starten flover Landon sig en smule over det, men han ender med at vælge sine "seje" venner fra, frem for "nørdede" Jamie. De oplever så meget sammen, og det går lige i hjertet - indtil Jamie afslører en stor hemmelighed!

Har I en yndlings tudefilm, eller nogen anbefalinger?

18 kommentarer:

 1. Arrh, må være så uenig med dig, synes virkelig ikke at Dear John er bedre end The Notebook, ærligt synes jeg bare den er lidt af en halv dårlig film.
  Bare min mening. De Urørlig er jeg så vild med, jeg elsker der er god humør i, men også tager op omkring en virkelig seriøst historie :)

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er måske også bare Channing Tatum der tiltrækker mig i Dear John ;)

   Slet
 2. Titanic må være min yndlings tudefilm, den er så fantastisk og sørgelig hver gang man ser den :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 3. Jeg er ikke typen der græder til film, til gengæld kan et afsnit af Greys hvide verden sætte gang i tårekanalen any time!

  SvarSlet
 4. super gode film er også helt vild med de urørlige.

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. De urørlige er så fantastisk! :) Jeg tuder til alle film haha :D

  SvarSlet
 6. Jeg har også grædt til alle de film, du har nævnt! Alt der har med Nicholas Sparks at gøre er jo til at tude over :D

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
 7. De er alle sammen de vildeste tudefilm :D
  Men også fantastiske film

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 8. Jeg er enig i nogen af filmene, være jeg skal lave en tudefilm liste en dag med inspiration fra dig af smukke. For har nogen af de samme, men også andre film på min tudeliste! :)

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet