mandag den 11. april 2016

Latest MAC buys

MAC Prep + Prime lip here  /  MAC Lipstick "Taupe" here

Det er allerede over et år siden jeg købte mine første MAC-sager (se her) og i fredags, da jeg var på Strøget, blev jeg fristet til at købe lidt mere. De sidste par gange jeg har været i byen, har min veninde Kaya haft denne læbestift på fra MAC, og nu måtte jeg simpelthen også eje den (så hun slipper for at jeg stjæler den igen, hehe) Desuden var det den sidste i butikken, så jeg så det som et tegn! Den har den perfekte farve - lidt nude-ish, men stadig lidt rødlig-ish, den kan snildt gå til både fest og hverdag, og så er den mat. I'm in love!

Lige nu ligger jeg syg - hvilket er noget rigtig øv. Især når vejret er så lækkert i dag, vil jeg bestemt godt lave andet end at ligge under min dyne med en kop te. Not gonna happen.

Ejer I nogen MAC sager?

12 kommentarer:

 1. Super flot læbestift, den vil jeg gerne se på <3

  Cathrine
  // www.tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg sørge for at komme op på min Instagram meget snart så <3

   Slet
 2. Jeg ejer efterhånden en del fra MAC, da jeg bliver fristet til at købe noget hver gang jeg er i lufthavnen, hvilket det seneste år har været ret mange gange. Taupe er faktisk en af de læbestifter, som jeg flere gange har overvejet at købe, så vil elske at se den på!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha åh, kan bestemt godt forstå du bliver fristet ;)

   Slet
 3. Hvor er det bare en flot farve! :-) Har selv to MAC læbestifter.

  God bedring <3

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det en lækker farve!

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Er også helt vild med den!

   Slet
 5. Den er så smuk, den farve!!! :O

  SvarSlet