fredag den 1. april 2016

Kylie lipkits


Jeg er SÅ glad lige nu! Min pakke med disse to fine Kylie Lipkits er endelig kommet, hvilket jeg har set så meget frem til! Jeg bestilte dem den 22., og de kom i går den 31. - så selvom der har været påske, har leveringen været forholdsvist hurtig. Jeg fik klikket Dolce K og Candy K hjem i en fart, og selvom farverne minder meget om hinanden, blev jeg nødt til at eje dem begge - og lige nu er mit life goal at få resten af farverne, haha! Tilfældigt var jeg inde og stalke Kyliecosmetics på Instagram, og så at de ville re-stocke lipkits'ne samme aften, og så kunne jeg simpelthen ikke lade vær. Og jeg er allerede så forelsket i dem - jeg havde Dolce K på i skole i dag, og synes den passer fint til både hverdag og festlige lejligheder. De lå til en pris på $29, hvilket jeg egentlig ikke synes er overdrevet dyrt - og så holder de altså ret godt! Der skal naturligvis et par touch-ups til i løbet af dagen, hvis du vil have det "perfekte" look konstant. Desuden dufter de overdrevet godt, haha - pluspoint fra mig!

Har I selv fået fingre i nogen lipkits?

14 kommentarer:

 1. I love the colors of the lipkits! I need one x
  http://www.therunwhy.com/

  SvarSlet
 2. ohmygod i love them all, so jealous! xx

  darcia.pl

  SvarSlet
 3. Lækkert 👍🏼
  Glæder mig til at se dem på !
  /Cecilie

  WWW.BYKROG.DK

  SvarSlet
 4. ej hvor ser de lækre ud
  og wow det er nogle fede farver :)
  Håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. yes yes, trendy product
  Follow me on instagram https://www.instagram.com/marinaloykoblog/

  SvarSlet