fredag den 15. april 2016

Jeg har fået en ny parfume og et nyt job

YSL Black Opium 30 ml here  /  YSL Black Opium 50 ml here

Til både jul og min fødselsdag fik jeg gavekort til Magasin, og jeg følte at de snart skulle tages i brug. Så da jeg forleden var med min søster i Rødovre Centrum, fik jeg købt denne fine og søde sag, som jeg længe har gået og ønsket mig. "YSL's nye duft 'Opium Black' er essensen af en rocket og sexet duft! En vibrerende, sensuel og tiltrækkende kontrast af det mørke og lyse, som her kombineres med hvid jasmin, orange blomst i kontrast med sort kaffe og vanilje. En duft til kvinden der ikke er bange for at bryde reglerne. Hendes stærke attitude og hendes femininitet gør hende uimodståelig overfor mænd og fascinerende overfor kvinder." beskrives den, og jeg kan egentlig ikke komme på nogen flere fancy ord, der kan beskrive dens duft - andet end fantastisk.

DESUDEN HAR JEG FÅET MIG ET JOB. Sådan et rigtig job-job. Jeg er blevet brander for RelationMedia (læs mere her) som er Danmarks førende fuldservicebureau indenfor detailbranchen; shopper promotion, events og grafisk design, sales forces, merchandising og dataindsamling. Jeg ser super meget frem til at komme i gang, da det er mit første job, så jeg er super spændt på at få prøvet det af!

Hvilken parfume er jeres yndlings?

32 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare vildt spændende! Tillykke med det :-)
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Håber også du får en skøn weekend!

   Slet
 2. Hvor spændende! Stort tillykke med jobbet! :)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med både jobbet og den lækre parfume <3

  SvarSlet
 4. Parfumen er så fin og dufter vildt godt! Tillykke med dit nye job ♡

  SvarSlet
 5. Parfumen står på ønskelisten i år! Stort tillykke med jobbet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også super lækker! Mange tak :)

   Slet
 6. Tillykke med jobbet.. det lyder virkelig spændende! 😊

  Www.frejjack.com

  SvarSlet
 7. Tillykke med jobbet!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 8. Mange siger at parfumen dufter godt, så det kan da godt være at jeg snart skal få den duftet. Det lyder i hvert fald, ifølge beskrivelsen, som en parfume der er lige noget for mig.
  Tillykke med jobbet!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den virkelig, den kan klart anbefales! Og mange tak :)

   Slet
 9. Har selv den parfume og den dufter så godt! Og tillykke med jobbet!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Black Opium er så lækker en duft. Har den også selv (:
  Og stort tillykke med jobbet!
  Camilla | http://cammi.dk

  SvarSlet
 11. Det her er verdens bedste parfume. Jeg er også uendelig glad for min egen <3
  http://kirstenthulesen.dk/

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med det nye job :-)

  SvarSlet
 13. STORT tillykke med jobbet :D <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 14. Jeg har virkelig overvejet at købe denne parfume.
  Efter dit indlæg, skal jeg vist lige ned og kigge på den igen :) !

  http://altogintet.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også bare super lækker!

   Slet