søndag den 3. april 2016

I wanna wear #17

Wanna wear - party edition
Jeg går meget snart to konfirmationer, en 18 års, en 19 års og en 20 års fødselsdag i møde - og jeg er så lost, når det kommer til outfits. Selvfølgelig skal det være lidt "appropriate" til konfirmationer, når familien er der, så jeg overvejer denne grå kjole fra Gina Tricot, som jeg næsten lige har købt - både udskæringen foran og bagpå er super flot, og på samme tid er den passende, men uden at man ligner en nonne. (krydser fingre for at en Kim K krop kommer flyvende til mig inden da) Sammen med min Michael Kors taske og denne ruskindsjakke, kan jeg ikke forestille mig at det vil gå HELT galt. Jeg er desuden blevet utrolig stor fan af at smide en masse ringe på mine fingre - og jeg har også lige modtaget en fin, lille Hvisk pakke, med en masse af deres flotte ringe; så husk at holde øje med min Hvisk-profil, den vil snart blive opdateret med en masse fine styles!

Har I nogen go-to party outfits?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

16 kommentarer:

 1. Jeg føler mig bedst tilpas i sorte jeans, så det er næsten altid dét det ender med når jeg skal i byen. Medmindre det er konfirmation osv., så foretrækker jeg en fin kjole :)

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
 2. Jeg er som dig også helt lost i, hvad jeg skal have på, til en konfirmation jeg er inviteret til! Men jeg synes sagtens du kan vælge den grå kjole, den er så fin! :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - tænker også at det er dén jeg vil gå efter ;)

   Slet
 3. Jeg er vild med toppen og den lyse blå læderjakke er da til at dø over :D
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Er virkelig også vild med jakken!

   Slet
 4. Wauv, jeg er virkelig VIRKELIG vild med det første outfit, virkelig lækkert :-)
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 5. Begge outfit er så fine :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet