mandag den 25. april 2016

Grå lækkerier

Grey faves
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her

Det er ingen hemmelighed at min nye svaghed er grå - alt der er gråt, er godt. Jeg kunne derfor ikke holde mig tilbage for at bestille den første kjole frem, som desuden har den fineste åbne ryg, hvilket jeg synes gør den lidt ekstra fancy og festlig. Og sådan som vejret har opført sig her på det seneste - altså hvad sker der for SNE i slutningen af april????? - kunne det også være man skulle investere i den lange, smukke frakke, som desuden kun koster små 379 kroner - det er et ægte steal!

Weekenden har jeg brugt i sommerhus med Frederik, hvilket var super skønt - internettet er ikke fantastisk dernede, så det er super rart at slå lidt fra og bare slappe af, nyde hinanden og selvfølgelig få stenet en masse film. I går var jeg oppe og se min mormor og morfars nye hus, de er nemlig flyttet. Og det er lækkert; jacuzzi, indendørs pool - og det vigtigste; en vinkælder, haha! Normalt har de boet fem minutter på gåben fra os, men nu tager det næsten to timer at komme hen til dem med offentlig transport, så det hele er lidt mærkeligt - men de har uden tvivl behov for at kunne slappe af og nyde deres liv. I dag har jeg kun haft to timers skole, hvilket næsten var mere end jeg kunne magte - min søvnrytme er blevet vendt helt på hovedet, grundet både skole, eksamens-stress og det nye arbejde. Det er rart at have lidt travlt, men gud hvor tager det også bare på kræfterne; hvilket måske er gået lidt ud over min aktivitet på bloggen.

Hvad har I brugt weekenden på?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

18 kommentarer:

 1. Grå, sort og hvidt er virkelig mine favoritter søde!
  Jeg har ikke brugt weekenden på noget særligt, andet end at sunde mig efter
  et brud, du kan læse her søde!:http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/jeg-er-blevet-droppet/

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er jeg ked af at høre!

   Slet
 2. Uh, hvor vil jeg gerne have alt på collagen - grå er altså bare godt, ahah.
  Jeg har fået shoppet lidt i weekenden, brugt tid med min veninde og spist lækker mad.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Super fede ting og vildt lækker collage er især helt vild med tommy hilfiger toppen
  håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også den er super fin!
   - Mange tak og i lige måde :)

   Slet
 4. Jeg er vild med nummer 1,2 og 5 ! :)

  //www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bestemt ikke den eneste ;)

   Slet
 5. Bodyen og jakken er altså bare for lækre :D Er selv lidt i chock, over sne i april, og det er snart maj !
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med dem!
   - Ja, det er ret vildt ;)

   Slet
 6. Nr 3 (kjolen) er godt nok smuk :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 7. Jeg elsker grå! :D Det passer også perfekt nu her hvor vejret bliver ved, så man ikke skal gå rundt i alt det varme tøj! :)

  SvarSlet
 8. Åh, jeg er også blevet helt forelsket i grå her på det seneste! Kan simpelthen bare ikke få nok! :-)
  Hav en skøn aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet