fredag den 8. april 2016

Fredags-craving

Find den her

Er jeg den eneste der er halv-skuffet over vejret??? Troede lige vi var på vej mod sommeren, der var et par solskinsdage - men nu er alt bare gråt igen! Overstående trøje er en jeg føler jeg burde tage på hver dag i skole - jeg er så træt for tiden, og tænker at jeg bare godt kunne trænge til et skud D-vitamin og et sæt brune stænger, JA TAK. Dog er jeg super glad for at det nu er weekend, det har været tiltrængt - desuden kommer min kæreste hjem fra studietur i dag, jeg glæder mig sådan til at se ham. Selvom han kun har været væk i en uge, har vi ikke haft særlig meget kontakt, grundet manglende internet - og så føles en uge pludselig meget lang! Og så har min gode veninde Kaya fødselsdag i dag, så det skal vist også fejres med en drink eller to ;)

Hvad skal I bruge jeres weekend på?

14 kommentarer: