onsdag den 27. april 2016

A little more from MAC

Diva her  /  Studded kiss her  /  Mehr her  /  Heroine her

Det er faktisk ikke så overdrevet længe siden jeg viste to nye MAC-køb (se her) og for nyligt kom jeg muligvis til at klikke overstående sager hjem. Jeg havde to gavekort til Magasin, der skulle bruges, og tænkte at det var en god undskyldning til at smide lidt mere nyt i min makeup-skuffe. Jeg prøvede at kaste mig ud i en lilla læbestift, da jeg har været overdrevet vild med mørke-lilla læber - dog er farven (Heroine) meget lysere, end jeg havde regnet med (skulle have researchet lidt mere, hmm) så jeg fortryder meget at jeg ikke klikkede farven 'Instigator' hjem i stedet, som er lidt mørkere. Det må blive den næste til samlingen!

Hvad er jeres seneste køb?

22 kommentarer:

 1. Son unos colores preciosos. Me encantan.

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Den er faktisk også ret lækker (og mørkere) på læberne *hjerte-øjne*

   Slet
 3. Vildt flotte farver. Er vild med den lille, selvom jeg ikke tror jeg selv "turde" gå med sådan en farve på mine læber :D

  Mit seneste køb var et par neglelakker fra CND Vinylux :)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne farver :D
  Mit seneste køb er en ny bikini fra Calvin Klein :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 5. Mehr er bare så super flot! MAC læbestifter er nogle af mine yndlings.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den helt bestemt! Også mine :')

   Slet
 6. ej hvor er de fede.
  er helt vild med nr. 3
  håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Elsker farverne, og hvor er det nogle flotte billeder du har taget! :)

  www.HolaThea.com

  SvarSlet
 8. Hold op nogle lækre farver! Jeg er virkelig også forelsket i en mørke lilla læbestift for tiden, og overvejer om jeg skal købe en hjem, fordi nu har jeg kigget på en længe så ;) <3

  SvarSlet
 9. Shit nogle fede farver! Er hel vild med de mørke 👏🏻 www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 10. Hvor er de fine - jeg har kun en mac, men den er den bedste jeg har haft indtilvidere :-)

  SvarSlet