søndag den 17. april 2016

10 hurtige | Drunk-edition

1. Jeg er ikke typen der kan holde hår, hvis mine veninder skal kaste op - ærligt, så får jeg det bare alt for dårligt selv, hvis jeg ser/lugter/hører nogen der knækker sig 2. Mine yndlings-drinks er en gang Malibu/Cola eller en Piña Colada - if you know me, you know imma go straight for the Malibu 3. Mine veninder låner altid mit tøj når vi skal i byen, men jeg synes altid de ser bedre ud end jeg selv gør i det - the struggle 4. Tasken jeg har på, på overstående billede, ødelagde jeg faktisk på vej hjem fra en fest. Fordi jeg bare skulle falde på vej over en fodgængerovergang 5. Jeg har gentagende gange fået at vide, at jeg sover med åbne øjne når jeg falder i søvn i tog/bus efter byture - kan kun lige forestille mig hvor uhyggeligt det må se ud??? 6. Jeg foretrækker hvidvin frem for rødvin 7. Jeg kan ikke sove særlig længe dagen efter - kommer jeg hjem ved en 5-6 tiden, kan jeg max sove til klokken 12 8. Jeg synes det bedste drunk-food er et par kyllinge/bacon-sandwiches fra Shell - de er helt frisklavede der, og smager bare vanvittigt lækkert. Lugten af McD giver mig alt for meget kvalme, så jeg smutter gerne en omvej for at komme til Shell. De smager forresten kun godt hvis man er beruset 9. Jeg stod engang i kø i 2½ time ude foran natklubben "Chapter" - tiden gik med at prøve at snakke med et par polakker der hverken kunne dansk eller engelsk. Og jeg kan altså ikke polsk, så jeg forstod ikke så meget andet end "Vil du ha' en tår vodka?" hvorefter de to stod og delte flasken. How is that even possible? 10. Jeg elsker at gå på toilettet på natklubber - alle er altid så flinke, og det ender med en lille private party ude på dametoilettet hvor alle står og snakker med en, imens man forsøger at tisse uden at ramme toiletsædet med nummi

Er vi ens på nogen af disse punkter?

16 kommentarer:

 1. Nummer tre er altid et struggle!
  Nummer to passer også meget godt til mig! Gotta have that Malibu! ;)
  Og så er hvidvin bare somregel nemmere at få ned end rødvin, selvom jeg faktisk meget godt kan lide begge dele.
  XOXO
  https://frederikkefeilberg.wordpress.com/

  SvarSlet
 2. Den sidste er bare så rigtig!! :-)
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 3. Haha, jeg er helt med på nr. 1 og nr. 6 :D

  Jeg er i øvrigt nomineret i Liebster Blog Award, og har fået til opgave at nominere 11 nye bloggere, hvorfor jeg har nomineret dig. Læs meget mere om dette inde på min blog, hvor der ligeledes er 11 spørgsmål til de nominerede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det, det sætter jeg pris på :)

   Slet
 4. Hahaha uh det er gode minder på nogle af dem :)

  SvarSlet
 5. Haha, sikke et sjovt indlæg :D
  Jeg er med på 6, 7 og 10!

  SvarSlet
 6. Haha ! Super fedt og ærligt indlæg <3
  /Cecilie

  WWW.BYKROG.DK

  SvarSlet
 7. Jeg hopper med på 2. er vild med Malibu, skal det bare være hjemmehygge, så er er malibu og kakao bedste venner :D Dit indlæg har været underholdende, kan ikke lade være med at smile over dine 10 drunk editions. Genkender selv et par.
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Malibu og kakao?? DET må jeg prøve ;) Tak skal du ha'!

   Slet