onsdag den 30. marts 2016

Workout inspiration

Workout inspiration
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her  /  9. her  /  10. her

Påsken og de lidt for mange påskefrokoster er overstået, og selvom det har været rart at kunne spise en masse og lovligt droppe fitnesscenteret; kan jeg også mærke at det er skønt at ramme motionscyklen igen. Bodystore.dk er min go-to side når det kommer til diverse kosttilskud og pulvere; især deres The Curse Pre workout med Blue Raspberry smag har jeg haft stor glæde af - og med rabble.dk kan du lige nu blandt andet få 2 PWO for 1's pris! Og så kan Goodlife barerne også anbefales - især dem med saltet lakrids elsker jeg!

Desuden elsker jeg også nyt træningstøj, det er bare den lækreste følelse, og det giver mig altid et selvtillidsboost at troppe op i fitnesscenteret med nyt træningsgear. Faktisk var jeg slet ikke klar over at Nelly havde træningstøj, men de har så utroligt meget lækkert - her er både shortsne og sportsbh'en blandt andet fra! Selv ejer jeg de sorte Nike sko fra overstående collage, som jeg er utroligt vild med, de er behagelige at have på og gode at rende rundt i. Og selvfølgelig har rabble også en masse lækre rabatkoder til Nike!

VIL I FORRESTEN IKKE VÆRE SUPER SKØNNE OG GÅ IND OG STEMME PÅ MIG LIGE HER, I KAMPEN OM AT BLIVE WILDCARD (OG KOMME DIREKTE TIL FINALEN) I QUEEN OF SCANDINAVIA KONKURRENCEN? PÅ FORHÅND TAK OG TUSIND GANGE KYS

Har I nogen gode tips til at komme godt tilbage i fitness-rytmen efter en pause?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

14 kommentarer:

 1. Muy buena selección para hacer deporte.

  SvarSlet
 2. Åh, intet bedre end nyt træningstøj. Det er virkelig en god motivation til at kommen en tur over i fitness ;o)

  Jeg har været inde og stemme på dig. Du skal selvfølgelig videre :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret!
   - Og mange tak <3

   Slet
 3. Kunne godt bruge en kasket, det er så upraktisk at løbe med solbriller på :D

  Har stemt <3

  SvarSlet
 4. Så fine ting du har fundet!
  Det gad jeg virkeligt godt rende rundt i i træningscenteret :)

  - Christina Melina ♥
  www.ChristinaMelina.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det gad jeg bestemt også godt ;)

   Slet
 5. Jeg er helt vild med de hvide nike sko, de er så pæne! Og jeg har selvfølgelig været inde og stemme på dig, held og lykke med det <3

  www.holathea.com

  SvarSlet
 6. Pæne ting du har fundet ;)

  SvarSlet