søndag den 13. marts 2016

Vores ferie gennem min Instagram

1. Et pænt farvel til Bayswater og London, det var uden tvivl et super skønt sted vi boede - et lækkert område, en lang gade med en masse restauranter og små supermarkeder 2. Vores sidste aften blev på en lidt mere fancy restaurant inde i byen, der lå på en sidegade til Oxford Street - efterfulgt blev det til et par drinks på en lokal bar nær vores hotel 3. Jeg skulle jo indføre noget "rigtigt" engelsk på min Instagram
4. Der var en sød lille photobooth i den kæmpe Topshop der lå midt på Oxford Street - det fik jeg hurtigt overtalt Frede til at prøve 5. Bubbletea var litteraly OVER ALT; det skulle jeg selvfølgelig også prøve, og jeg elskede det. Frede var nok ikke lige så begejstret 6. Vi ledte alle veje igennem for at finde frem til den - en Victoria Secret på fire etager; igen var det nok mig der var mest begejstret. Butikken var super smuk, med den fineste store trappe, og de har altså bare så mange lækre ting
7. Bolognese fra en restaurant kaldet "Bella Italia" blev hurtigt en af favoritterne - og vi endte faktisk med at spise her fire gange 8. Der var også en kæmpe H&M; igen var jeg i paradis 9. På vores første aften var vi også på Bella Italia, her fik jeg de her grøntsags spaghetti med kæmpe rejer, og det var sååå godt!

Jeg lavede også et lignende indlæg tilbage i oktober da jeg var på ferie i Spanien (se her) og tænkte at jeg ville gøre det samme nu - for lige at slutte alle mine London-indlæg af. Jeg gad ikke slæbe mit kamera med mig rundt, så jeg lod det blive hjemme - dog udnyttede jeg alle muligheder for at skyde løs med min iPhone, og det hele blev selvfølgelig smidt på både snappen og Instagram!

Hvad hedder I på Instagram?

17 kommentarer:

 1. Skønt indlæg! Jeg hedder @thxxa på Instagram, og har lige været inde og følge dig ♡

  www.holathea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg følger også dig nu :)

   Slet
 2. Rigtig skønne billeder, og har da fulgt med på Insta ;)

  Knus Angie

  SvarSlet
 3. Super fint indlæg og en sjov og anderledes måde, at vise ferie billeder på :)

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine billede, og det lyder til at have været en fantastisk tur! Jeg hedder @louisefrolich på Instagram :)

  www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan jeg få dig til at tjekke din mail. Jeg har nemlig sendt en mail til dig :)

   Slet
  2. Tak, det var det helt bestemt! Jeg følger dig nu :)
   - Og den er hermed besvaret :)

   Slet
 5. Fine billeder.
  Jeg får helt lyst til at rejse!
  /Cecilie

  WWW.BYKROG.DK

  SvarSlet
 6. Preciosa es Londres, me encanta.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det hyggeligt og dejlig ud! <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet