fredag den 18. marts 2016

Spring wants

Spring
Vejret har været rimeligt på det seneste, og jeg håber virkelig det holder ved - for jeg er SÅ klar til noget varme, og til at få opfrisket min garderobe; og til at smide mine tykke trøjer langt væk. At skulle fryse gider jeg virkelig ikke mere! Jeg har fået en stor kærlighed for beige og grå - og i morgen, når jeg skal til konfirmation, har jeg også fundet den fineste grå kjole at tage på! Jeg er især vild med den lange, lysegrå kjole og læderjakken fra overstående collage - du kan finde dem begge på Zalando (og finde lækre rabatkoder til Zalando lige her) Jeg er så småt begyndt at indføre lidt lysere og lettere items - på trods af at jeg virkelig lever for alt der er sort! Og netshopping er bestemt mit holy grail, jeg elsker det. Intet mindre. Det er en smådyr vane - men med Rabble.dk er der mange penge at spare på blandt andet sider som Nelly, Miinto, hvor de super fine covers er fra, og som førnævnte Zalando! Jeg er fan.

Har I shoppet forårs-goodies?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

22 kommentarer:

 1. Lækker collage! Jeg har allerede bestilt en masse godt til sko- og klædeskabet, så jeg venter spændt til, at de inden længe begynder at dukke op på dørtrinnet :)
  http://thesweetattitudebyashopaholic.bloggerspoint.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Og det lyder da super lækkert ;)

   Slet
 2. Super lækre items.
  Jeg er vild med farveskalaen!
  /Cecilie

  WWW.BYKROG.DK

  SvarSlet
 3. Amazing items darling! I really like that sandals! *-*
  xoxo

  SvarSlet
 4. Er helt vild med halternecken:)

  Isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Super fin collage! Beige og grå kommer bestemt også til at være en favorit i mit klædeskab dette forår :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 6. Lækre sager! Er også ret vild med beige og grå for tiden :-)

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Lækre ting du har fundet ;)

  SvarSlet
 8. Den lyse jakke er super flot! :)

  SvarSlet