tirsdag den 29. marts 2016

Opskrift | Morgenmads-wrap

Jeg er ikke jordens bedste til at huske morgenmaden, men nogen morgener hvor jeg har lidt mere tid, kan jeg godt lide at gøre det lidt "fancy". Jeg er stor fan af æg - kogte, på et stykke rugbrød med et godt lag mayo og rejer, røræg med bacon og pøller til en lækker brunch, en æggekage med diverse grønt i osv. osv. Her er dog en lidt sundere version end de to førstnævnte. Den er stegt uden fedtstof og så er den godt mættende og proteinrig.
Alt du skal bruge er;
2 hele æg + 1 æggehvide
Krydderier (jeg brugte peber og hvidløgspulver)
Ønsket fyld (jeg brugte avocado, spinat og kyllingepølser)

1) Pisk æggene + æggehviden godt sammen 2) Steg den ved middel varme (4-5 ud af 9, hvis du har et komfur med tal) og læg gerne et låg over; sådan får du den perfekte wrap/omelet, uden den brænder fast i bunden, og ikke er flydende i toppen 3) Smæk fyldet i og nyd den - simple as that!

Har I nogen gode morgenmads-idéer?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

16 kommentarer: