onsdag den 2. marts 2016

Konfirmations kjoler under 300 kroner

Konfirmation
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her

Konfirmations-sæsonen er ved at være over os, og er du en af de heldige der skal konfirmeres i år - men som ikke har fundet den helt perfekte kjole endnu; og måske ikke har flere 1000 kroner at smide efter en, så er dette indlæg til dig! Eller hvis du nu bare er på udkig efter en fin, lys sommerkjole til billige penge ;) Selv er jeg super vild med nummer 6 (lige nu er den sat ned til kun 199kr.!), og ryggen på både nummer 5 og 7 er bare så fine! Selv har jeg en fætter og en grandkusine der skal konfirmeres om et par måneder, og så bliver Frederik's lillebror konfirmeret her den 19. marts - så hvis I har nogen idéer til hvad man kan give til sådan en gut i konfirmations gave (som ikke er penge), så kom endelig med dem!

Skal I til nogen konfirmationer i år?
Bloglovin' | Instagram Hvisk-profil

8 kommentarer:

 1. De er alle utrolig flotte, jeg er ret vild med nummer 5 :)

  www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine! Jeg skal desværre ikke til nogen konfirmationer i år, det er ellers så hyggeligt, haha. :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 3. Synes måske at en del af de kjoler ikke lige så meget aner sig til Konfirmand, men det min mening. Men være meget fint til en dimission :)

  Knus Angie :)

  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du definerer at en konfirmationskjole skal have masser af tyl og glitter, så har du ret ;) Men det er jo en smagssag, tak for kommentaren!

   Slet