onsdag den 23. marts 2016

In ma' summerdress

Jeg har netop lige bestilt dette års sommerferie-tur til mig og Frede - to uger til Spanien i slutningen af juli, og jeg ser SÅ meget frem til det! Jeg ser frem til at ligge og nyde drinks ved stranden og poolen, til at få et sæt solbrune stænger, og mest af alt til ikke at fryse! Shiny.dk sendte denne fine og blomstrede sommer-sag til mig, som jeg er såååå vild med. Jeg glæder mig super meget til at iføre mig den til sommer, og jeg synes at ryggen er så flot og feminin! Jeg kan kun forestille mig at den vil se amazing ud til en fin tan.

1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her

Jeg er normalt ikke største fan af for meget mønster, farver og print - men jeg er helt vild med disse smukke sommerkjoler; perfekte til en sommerfest eller en hyggelig date-night. Det er forresten kjole nr. 3 jeg har fået tilsendt fra overstående collage, og stoffet er super lækkert - kvaliteten føles super god og stoffet er strækbart. Desuden har Shiny.dk 25% rabat på alle deres kjoler lige nu - så kig forbi, de har MANGE smukke sager, og ikke kun kjoler; men der er virkelig alt du har behov for i dit klædeskab!

Hvad synes I om den?

22 kommentarer:

 1. I love floral dresses <3
  http://kreconowlosaa.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare flot! Jeg er helt forelsket i den <3

  www.holathea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, er også helt vild med den <3

   Slet
 3. Er helt vild med ryggen på kjolen!

  http://signeebbesen.dk

  SvarSlet
 4. HOLD OP HVOR ER DEN SMUK :D
  Sådan en burde jeg have købt mit til ferien, den er virkelig flot!

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 5. Ej hvor er den og ikke mindst du smuk! <3 Wauw!
  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er den bare sød. Det er jo den perfekte sommerkjole! :D

  SvarSlet
 7. nøøøøøj hvor er den fin søde, sikke en perfekt sommerkjole! <3

  God dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 8. Hvor er den sød! Elsker kjoler med specielle detaljer på ryggen :)

  SvarSlet