tirsdag den 8. marts 2016

I wanna wear #16

I wanna wear
Godaften skønne damer. Hvor er forårs-vejret henne? Øv øv, Danmark er stadig meget kedelig og meget grå! Og nu når påskeferien nærmer sig, frister det virkelig med en lille ferie lidt længere sydpå. Tidligere i dag var jeg til terminsprøve (og det samme skal jeg i morgen), og jeg kan egentlig ikke helt fornemme hvordan det gik, men jeg håber selvfølgelig på det bedste - og jeg skulle da også lige belønne mig selv med lidt shopping på Strøget efterfølgende. Hovsa. Lige for tiden har jeg absolut ingen energi, og det er forbandet hver morgen når vækkeuret ringer så tidligt, og at gøre for meget ud af mig selv og mit udseende er ikke idéelt (så er 20 minutters søvn altså bedre) så lige nu lever jeg for leggings, løse t-shirts og joggingbukser. Noget lignende overstående ville være perfekt; stilet men simpelt. De lækre sneaks er fra Filling Pieces og er fundet hos stoy.dk. Jeg elsker mine hvide sneakers, og er endelig begyndt at tage mig sammen til at rengøre dem en gang i mellem - de ser ud som nye hver gang! Det holder mig dog ikke tilbage fra, at jeg virkelig godt kunne bruge et par mere....

Har I også en svaghed for hvide sneakers?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

20 kommentarer:

 1. Super fede ting, er helt vild med jakken
  håber du har en skøn aften

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig! Tak - og i lige måde :)

   Slet
 2. Black und white. I love it.
  Daniela

  SvarSlet
 3. I love the case! cool post :)
  http://www.therunwhy.com/

  SvarSlet
 4. Lækkert outfit :) Er vild med den der bomberjakke!

  SvarSlet
 5. Ja, det er absolut ikke varmt, men forhåbentlig betyder det en lang og varm sommer, når foråret lader vente på sig :D
  Lækkert outfit! Er vild med de jeans :)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 6. Jeg elsker alt ved dette outfit! Bomberjakken er virkelig fed :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 7. Elsker hvide sneakers, men jeg ejer desværre ikke selv et par :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også bare super lækre ;)

   Slet
 8. Elsker også mine hvide sneakers, de er så fede til så mange outfits..
  Jeg er også helt energi forladt for tiden, tror virkelig at forår ville gøre noget ved det :)

  Frejjack.com

  SvarSlet