torsdag den 10. marts 2016

Hvad købte jeg egentlig i London? part 4

Udover massevis af undertøj, har jeg også fået denne lækre turtleneck med hjem fra London - købt i butikken New Look. Den kostede kun små 80 kroner, så jeg syntes det var lidt af et kup. Jeg er blevet helt vild med turtlenecks, og ejede ikke en i grå - så jeg er glad for at denne er tilføjet til samlingen!
1. her  /  2. her  /  3. her

Her har jeg fundet tre grå og lækre turtlenecks - alle til under 150 kroner! Faktisk er det den i midten jeg har købt, den kan findes på Asos, og den er bare super skøn at have på, og kvaliteten føles overraskende god, til trods for den billige pris.

Hvad var jeres sidste køb?

22 kommentarer:

 1. Me encantan los jerseys en tonos gris.

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Den klæder dig virkelig godt :D Jeg er også personligt, fuldstændig tosset med turtlenecks og ejer ca en milliard ;)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Gode basic ting er nummer et! - den klæder dig <3

  SvarSlet
 4. Hvor den er fin. Den klæder dig virkelig godt :)
  Xx Blue Ducklings
  Http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 5. Ej den er vildt lækker! Det er sørme et kup :-) Har du købt andre ting udover undertøj? Det ville i så fald være interessant at se!

  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke andet end det jeg har vist frem ;)

   Slet
 6. Hvor er den flot! Jeg ejer selv en turtleneck lignende denne, som bare er så dejlig at have på! :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 7. Elsker turtlenecks og ejer da også nogle stykker nu ;o)
  Altså du har godt nok købt mange gode ting i London :D

  SvarSlet
 8. Åh, jeg gad virkelig godt have en grå én selv også, håber du havde en god tur til London :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg helt bestemt, tak!

   Slet