søndag den 27. marts 2016

Golden faves + 20% off

Golden faves
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

Til og med i morgen har hvisk 20% rabat på alle deres fine smykker (10% på 14 karat), ved brug af rabatkoden "HVISKEASTER" Her har jeg nogen af mine egne favoritter, især Honeycomb halskæden er jeg så vild med; og har også smidt en del styles ud på min stylist-profil, med netop dén halskæde (se her) Ovenover er det blot et udpluk af mine yndlings styles, som jeg selv har lavet.

Jeg håber I alle har haft en skøn påske - det har jeg uden tvivl! Lige nu sidder jeg med en pose gifflar og plejer mine tømmermænd, og lige om snart tror jeg, at jeg vil ligge en ny gang neglelak - jeg fik den fineste mørkerøde lak fra Appeal4 i en goodiebag fra Queen of Scandinavia castingen (som I måske har set på min Instagram, så deltog jeg), og jeg kunne virkelig godt tænke mig at få den testet!

Hvad har I brugt jeres påskeferie på?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. Lækre favoritter! Glæder mig til at se neglelakken i brug! :-)
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke selv til guld, men de er super fine :D

  God påske :)
  Cathrine
  // www.tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er normalt også mest til sølv, faktisk ;)

   Slet
 3. N. 1 and 4. are my favs!!! So lovely jewelry pieces! *-*
  xoxo
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet