fredag den 11. marts 2016

Få rabat på mine yndlings sider!

Pretty spring
Det er vidst ingen hemmelighed at jeg er meget stor fan af netshopping, og jeg muligvis gør det lidt for ofte - men det er jo bare så nemt og overskueligt! Desuden er der ofte penge at spare - især fordi det smukke ord "rabatkoder" er opfundet, og det er faktisk ikke altid at diverse netshops selv reklamerer med, at de har en eller flere aktive rabatkoder. Det er her rabble.dk kommer ind i billedet; en stor samling af alle aktive rabatkoder - det er jo skide smart! Der er blandt andet rabatkoder til skønne Asos, som I ved er min yndlings-netshop, samt koder til Nelly, som jeg også gør meget brug af.

Men de tilbyder faktisk ikke kun rabatkoder til tøj, der kan også findes til skosiden Spartoo (hvor der lige nu er et par lækre koder), men også rabatkoder til sider som Hotels.com, hvor du kan spare en masse = flere penge til shopping! Jeg har selvfølgelig tilføjet siden som et bogmærke, og tjekker siden igennem hver gang jeg skal bestille noget - der er jo masser af penge at spare!

Bruger I også rabatkoder når I shopper?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

8 kommentarer: