fredag den 25. marts 2016

Er der noget der hedder "for mange tasker"?

Adax
Svaret er et stensikkert "NEJ" fra mit vedkommende. En lille, fin, sort taske er et must til enhver garderobe; den er smart til lige at have det mest nødvendige, helt tæt på dig. Jeg er helt vild med den fine Adax pung, og så elsker jeg kæde-detaljen på den sidste taske, som er lavet i lækkert kalveskind og har en masse rum og plads - så den er både praktisk, men også utroligt fin og super klassisk; den ville garanteret se super lækker ud til et all black outfit, enten i byen eller på en hverdag hvor du føler dig lidt ekstra classy (sidst nævnte sker desværre ikke så ofte for mig) Desuden har jeg ikke overdrevet mange tasker, (læs: måske har jeg nok lidt for mange i forvejen) så jeg har uden tvivl en god undskyldning for at skulle klikke en af overstående hjem!

Har I en favorit på collagen?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

20 kommentarer:

 1. Man kan aldrig have for mange tasker, især ikke når de er så fine, som dem du har fundet! :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 2. NEJ! Man kan virkelig ikke få for mange tasker ;-)
  Jeg er vild med den sidste <3 <3
  /Cecilie

  WWW.BYKROG.DK

  SvarSlet
 3. Jeg er faktisk ikke den store taske forbruger underligt nok! <3.
  Men dine favoritter er så fine!

  God dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 4. loving them all! great blog x
  just followed you, would love it if you could do the same back! xx

  darcia.pl

  SvarSlet
 5. Amazing choices dear! My fav is the first one! *-*
  xoxo
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet
 6. De er virkelig fine. Er vild med den sidste <3

  SvarSlet
 7. Lækre, enkle tasker. Og ja haha, man kan da ikke få for mange ;-)
  Ligesom dig har jeg faktisk heller ikke så mange tasker - god undskyldning for at erhverve sig nogle nye haha.

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også det er en super undskyldning ;)

   Slet
 8. Er helt vild med den sidste taske!

  Knus, http://emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 9. Der er aldrig noget der hedder for mange tasker, jeg har såååå mange :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder lækkert - bare det var mig ;)

   Slet