søndag den 20. marts 2016

Current dream destination..

Bali
Jeg elsker at rejse, og snupper uden tvivl også hver eneste mulighed der er, for at komme ud og opleve verdenen. Jeg elsker at ligge og bare flyde ud ved poolen og få en lækker tan, men jeg elsker også at komme ud og opleve kulturen, og især at smage diverse delikatesser. Gennem mit 18 år lange liv har jeg oplevet en del lande og byer; senest var det London, og 2015 bød på både et par ture til Spanien, til Prag og to gange til Berlin. I 2016 håber jeg bestemt på at opleve endnu mere! At vejret ikke er fuldstændig med os her i Danmark - der har været max to solskinsdage her i marts, giver mig bare endnu større lyst til at rejse væk herfra - bare en lille uge. Eller fire. Toptours sælger blandt andet rejser til Bali, som lige nu er min drømme destination, for wow hvor ser det bare ekstremt smukt og lækkert ud! Har I nogensinde været der?

Skal I ud og rejse i år?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. Jeg skal til Torrevieja, Spanien i næste måned og jeg GLÆDER mig!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor lyder det skønt! Bare det var mig ;)

   Slet
 2. Jeg har været i England to gange, det er de eneste rejser jeg har været på til udlandet som ikke har været med skolen :i

  SvarSlet
  Svar
  1. England er også super lækkert!

   Slet
 3. Bali ser så lækker ud! :D

  Jeg skal en tur til Sivota i juni - glæder mig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det helt sikkert!
   - Og det lyder da super lækkert, det kan jeg godt forstå ;)

   Slet
 4. Jeg håber der bliver til en rejse i år, men er ikke så sikker mere!
  Ham jeg skulle afsted med, har nemlig ikke sagt videre omkring det :( <3

  God dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv øv :/ Også god dag til dig!

   Slet