mandag den 14. marts 2016

Bumbags, bumbags, bumbags

Bumbags, bumbags, bumbags
Min elskede - og meget gamle - bumbag har måtte ladet livet for et lille stykke tid siden, da jeg kom hjem fra London. Jeg elskede den, men den var godt slidt, hullet og remmen gav til sidst op; ja, den havde et langt, men hårdt liv, og i sidste ende var det ikke så pænt med stykker af gaffatape siddende på den. Jeg har siden da været lidt på jagt efter en ny - for de er altså bare død smarte! Jeg er ret vild med dem med dobbelt lynlås og den grå; den ser super lækker ud, og jeg synes det er fedt at den ikke blot er basic og sort - alle taskerne er fra mærket Aura, og alle overstående kan fås hos NEYE. I wouldn't mind ;-)

Ejer I en bæltetaske?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

14 kommentarer:

 1. Har selv to, men synes jeg ser så dum ud med dem på ;)
  Typisk når man synes det er smart til alle andre.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det faktisk helt på samme måde - men synes de er så praktiske ;)

   Slet
 2. De er super fede! :-) Har ikke en, men tænker jeg snart bliver nødt til at anskaffe mig en :D

  SvarSlet
 3. Jeg synes de er fede til andre, men til mig ligner det bare noget værre noget :P

  SvarSlet
 4. Om jeg gør! Lidt for mange vil nogle måske påstå ;) hehe. Men det er jo så overdrevet fede og ikke mindst praktiske :D Livet som pige, er bare det nemmere med en bumbag!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. "For mange" er der ikke noget der hedder ;p
   - Og du har helt ret!

   Slet
 5. Jeg er helt vild med min egen bæltetaske. Den trænger nok også snart til, at blive udskiftet. Der hul i forret mm.
  Den er simpelhen så praktisk ! <3
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 6. Det gør jeg ikke, synes ikke de er så fine, de minder mig om min mormor haha :D Men hver sin smag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, kan egentlig godt forstå dig - havde det også sådan i starten ;)

   Slet