onsdag den 16. marts 2016

Alt om mine nye tatoveringer

For snart en måned siden fik jeg lavet mine to første tatoveringer - to tatoveringer som jeg længe har villet have. Jeg vil her fortælle lidt om min erfaring og mine tanker omkring dem.

Fugl på underarmen
Hvorfor? I tre år har jeg ønsket mig en fugl, både som et symbol for min afdøde far - men så synes jeg også de er super smukke, og så symboliserer de selvfølgelig også "fred". Jeg har overvejet at placere den på både skulderbladet, anklen og bagsiden af overarmen - men efter jeg så at youtuberen Shaaanxo havde en fugl placeret, der hvor jeg også har den nu, var jeg overbevist om at det var der jeg skulle have den! Den kan nemt vises frem - men også nemt dækkes til, hvis det skulle være.
Hvor lang tid tog den? Omkring 15-20 minutter
Hvor ondt gjorde den? Overordnet vil jeg give den en 4,5/10 - der var nogen steder hvor det bare føltes som en lettere brændende følelse, samt nogen steder hvor jeg liiiige måtte bide tænderne lidt sammen.

"Warrior" under venstre bryst
Hvorfor? Jeg har også længe ønsket mig at have noget skrevet under brystet - her var især "fighter" også noget jeg gik og tænkte meget over, men i sidste ende faldt den på "warrior". Jeg har længe kæmpet med en svær depression, og vidste at jeg helt sikkert også ville have en tatovering dedikeret til min kamp og min sejr. Placeringen ville jeg godt have tæt på hjertet - så omkring kravebenet blev også overvejet.
Hvor lang tid tog den? 10 minutter - inkl. en kort pause, her blev jeg måske lidt mere pjevset, hehe.
Hvor ondt gjorde den? 8/10 - jeg har prøvet værre smerte, men den var virkelig ikke så behagelig, så snart nålen ramte siden af ribbenet. Heldigvis var det hurtigt overstået, men i det korte øjeblik, føltes det bare som om en kniv borede sig igennem min knogle. Ikke sjovt, men uden tvivl det hele værd!

Jeg er super glad for mine tatoveringer, og kigger stadig konstant på dem - jeg synes de er så smukke, og så er de meget betydningsfulde for mig! Som jeg også har nævnt tidligere, blev de lavet af Rasmus fra Tattoo Art Gallery, som holder til i Grantofte centeret i Ballerup - og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger. De er alle super venlige og imødekommende, og sørger for at man har det godt. Hvis jeg på et tidspunkt skal have flere tatoveringer, vil jeg helt sikkert få den/dem lavet hos dem!

Har I nogen tatoveringer - eller planer om at få nogen?

22 kommentarer:

 1. De er virkelig flotte - fuglen er super godt lavet! Jeg har selv to stks :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Omg, hvor er de bare fine til dig :D

  SvarSlet
 3. Looks great! :) would you like to follow each other via GFC?? let me know and I follow you back :)
  http://kreconowlosaa.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare flotte og sikke en fin betydning de har! <3

  SvarSlet
 5. Los tatuajes cada vez más de moda.

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er de bare fede. Jeg er vild med dem! :)

  Jeg har selv to, som jeg vist har skrevet før. Et hjerte på den ene finger og et citat på underarmen. Næste projekt er nok en løve på låret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Lyder også bare super fint :)

   Slet
 7. Warrior er virkelig fin, og jeg er vild med placeringen af den også :)Jeg har ikke nogen tatoveringer, men har overvejet en del forskellige! Det handler bare om at tage skridtet <3

  SvarSlet
 8. Sikke nogle fine tatoveringer og med de betydninger, vil du helt sikkert aldrig nogensinde komme til at fortryde dem :-)
  God weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 9. Sikke nogen smukke tatoveringer du har fået dig der!
  Er helt pjattet med fuglen. <3
  Jeg overvejer selv at få lidt flere tatoveringer, skal bare have pengene! hihi<3

  God dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 10. Fine og simple <3 :-)

  Knus!
  / www.sondagshjerte.blogspot.dk

  SvarSlet