søndag den 6. marts 2016

5 x nude pumps

Nude pumps
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her

For snart et år siden bestilte jeg et par nude pumps hos Asos (find dem her) som jeg er utroligt glad for! Det er helt sikkert de stiletter jeg har brugt mest, og jeg synes de er så fine - og passer egentlig til SÅ meget; både et par skinny, ripped jeans, en lille sort kjole og især til et lækkert par boyfriend jeans. Jeg har fundet en masse fine nude pumps, alle i et rimelig prisleje - faktisk koster den tredje på collagen kun 160 kroner!

Ejer I et par nude pumps?
Bloglovin' | Instagram | Hvisk-profil

12 kommentarer:

 1. Jeg er enig med Denisse, 4'eren er skøn :) Jeg skal helt sikkert have fat i et par nude pumps!

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
 2. nr 1 er super flot

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Årh nr 1,4 og 5 - LOVE !!!

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 4. 4 og 5 er vildt smukke ;)
  ejer faktisk ikke et par, men kunne da være jeg skulle overveje det.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 5. Waow 1 og 2 er så vildt fede! Jeg har ikke et par totalt nude, men et par lidt der-hen-ad.
  Godt fundet ;-)

  SvarSlet