tirsdag den 9. februar 2016

Valentine's gifts for her

For her - valentine
1. her  /  2. her  /  3. her  /  4. her  /  5. her  /  6. her  /  7. her  /  8. her

Valentines dag er jo sådan her om snart. I dag har jeg fundet en masse sølv Valentines lækkerier. Selv fik jeg et Daniel Wellington ur (se det her) af min kæreste i julegave, som jeg er så uendeligt glad for - det er så fint og klassisk, og en perfekt underspillet accessorie. Selv er jeg ret vild med de overstående armbånd - jeg tænker at de ville passe godt til mit DW ur, desuden koster nr. 6, med det fine lille vedhæng, kun 152 kroner! Overstående smykker er alle i forskellige prislejer, så er du big spender eller vil du bare købe en lille, fin gave (evt. til dig selv - hvis du ikke har en fyr i dit liv, der vil forkæle dig), er der noget til hver en smag og pengepung. Indtil videre har jeg ikke selv nogen planer for Valentines - men jeg regner da stærkt med at dagen skal bruges sammen med min kæreste; om det så er på en fancy restaurant med masser af vin, eller om vi ligger og ser Netflix i en kæmpe bunke af puder og dyner hele dagen, er der ingen planer om.

Har I nogen planer for den 14.?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Jeg er vild med DW uret - så fint!

  SvarSlet
 2. Jeg ville bestemt ikke have noget imod at modtage et DW ur til valetinesday :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 3. Well of course, DW is THE perfect gift for valentines day! :)

  xoxo, Colli
  tobeyoutiful

  SvarSlet
 4. Åh hvor vil jeg gerne have alle de smykker! :D

  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
 5. Jeg har ingen planer for Valentines dag, men tror jeg inviterer nogle andre single ladies med hjem og bare hygger med film. :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 6. Aww i love all these specially the rings!

  sarahrizaga.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Wow so many gift ideas!
  I love n. 1 and 5! *-*
  xoxo
  www.milleunrossetto.blogspot.it

  SvarSlet