søndag den 7. februar 2016

Ugens planer

Jeg går en noget proppet, men garanteret også en hyggelig uge i møde. Jeg skal selvfølgelig også i skole hver dag - og der skal knokles lidt ekstra hårdt inden vinterferien. Jeg er også kommet med den impulsive beslutning at nu skal Frede og jeg rejse - eftersom mit nye pas er på vej, er jeg blevet helt obsessed med tanken om en tur til London eller lignende. Desuden skal jeg op og have lavet nye negle, da dem jeg har på lige nu efterhånden er vokset pænt meget ud. Desuden har jeg også bestilt disse søde støvler, som ligger på posthuset og venter på mig - så det må jeg også lige finde tid til en af dagene.

Har I noget spændende på programmet?

18 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det tror og håber jeg bestemt også at det bliver ;)

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig uge!

  SvarSlet
 3. Det lyder til en god uge som du har i vente :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg bestemt også at det bliver!

   Slet
 4. Det lyder rigtig spændende
  håber du får en fantastisk uge og aften
  kram,l
  ifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Great post dear, thanks for sharing!
  xoxo

  SvarSlet
 6. Lyder som en dejlig uge du går i møde :)
  Jeg har også en masse planer med venner og ellers par træning og en alkoholfri weekend.

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 7. Håber at du får en god uge ;)

  SvarSlet