torsdag den 25. februar 2016

Torsdags-craving og en permanent beslutning

Find den her

Meget muligt at jeg lige har brugt næsten en hel uge i London, og vandret Oxford Street og de mange butikker rundt en halv million gange. Til trods for at mit shoppe-hjerte er kølet lidt ned af den tur, kan jeg ikke helt lade vær med at gennemkigge Asos hele tiden - og jeg er super vild med denne jakke! I London tog jeg på jagt efter en ny frakke eller vest; men kom desværre ikke hjem med nogen af delene. SÅ jeg kunne bestemt godt finde på at klikke denne fine sag hjem til mig meget snart!

I dag er en af mine største ønsker blevet opfyldt - jeg har nemlig fået en tatovering! Faktisk har jeg fået to, og jeg er så glad for dem! Den er lavet af Rasmus fra Tattoo Art Gallery, som holder til i Grantofte centeret i Ballerup. Der skal nok komme en masse billeder og lidt info om min oplevelse når de er helet - men jeg kan i hvert fald sige så meget at jeg er mere end tilfreds! Smid mere end gerne nogen tips til hvordan jeg tager mig godt af dem - jeg har selvfølgelig købt creme og er blevet guidet med hvornår og hvor ofte det skal bruges og at de skal skylles, men er der andet I synes jeg burde vide, så smid endelig gerne en kommentar!

Hvad synes I om den? Og har I nogen tatoveringer?

18 kommentarer:

 1. Hvor er den flot!

  Glæder mig til at se dine nye tatoveringer! :-) Jeg har selv to styks.

  SvarSlet
 2. Smør dine tattoos i salve, så de heler hurtigere. :D Glæder mig til at se!

  http://benyasuwan.dk

  SvarSlet
 3. Uhh hvor er det bare spændende!!
  Jeg vil selv rigtig gerne have et par stykker, men jeg er simpelthen SÅ ræd for det hehe. Kram <3

  // www.ahmfashion.dk

  SvarSlet
 4. Fedt! Glæder mig til at se din tattoos! :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig bestemt også til at vise dem frem ;)

   Slet
 5. Rigtig fin! Ville elske den i en lysegrå farve også :-)
  Og tillykke med dine tats - har desværre ikke nogle. Men vil gerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også den ville være lækker i grå!

   Slet
 6. Ej, hvor er den bare lækker!

  Fedt med de nye tatoveringer. Dem glæder jeg mig til at se. Jeg har også to; Et lille hjerte på fingeren og et citat på den ene underarm, og jeg er allerede ved at planlægge de to næste ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, har også allerede i hovedet hvad næste projekt skal være ;)

   Slet
 7. Tillykke med din tattoo :) Og sikke en lækker forårsfarven jakken er i!

  SvarSlet
 8. Nice Post!
  Do you want to follow each other? If yes, please follow me with GFC and Google, instagram, write a comment and I follow you back :)
  With love.
  Daniela

  http://glitzerkram-produkttest-and-more.blogspot.com

  SvarSlet