søndag den 28. februar 2016

Interior inspiration

Interior inspiration
En lille gang interiør inspiration til alle jer, på denne skønne, men ikke så solrige, søndag formiddag! Jeg er stadig på udkig efter en lejlighed, men lige nu er det ikke noget der haster - jeg skal op til eksamener om små to måneder, og det er egentlig det der fylder mest i mit hoved lige nu. Men det holder mig da bestemt ikke tilbage fra at drømme om mit kommende hjem! Jeg er især ret vild med det grønne marmor ur, der helt sikkert ville se lækkert ud hængende i mit kommende meget-sort-hvide-hjem, og stolen fra pp møbler på overstående collage, du kan finde den lige her. I ved jo at jeg er super vild med stort set alt nips - jo mere, jo bedre, der er ikke rigtigt noget der hedder "for meget"! Også de fine Etch lysestager fra Tom Dixon, der fås i fire forskellige farver og to forskellige designs, er jeg lidt små-forelsket i. Jeg kan forestille mig at de ville stå smukt på en lille stabel coffeetable books, på et lyst stuebord. A girl can dream...

Hvad synes I om collagen?
Bloglovin' | Instagram

22 kommentarer:

 1. Super flot collage og rigtig lækre ting! Den sorte Tom Dixon stage, samt Kay aben står meget højt på min ønskeliste :-)
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
 2. Elsker collagen, har især forelsket mig i uret! :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 3. Wooow dear, I really want all itens in my home +.+

  NEW DIY POST | Wall inspired by Tumblr
  InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

  SvarSlet
 4. Collagen er virkelig fin! Er vild med stolen :-) <3

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Nice collage. I love the chair an the monkey. 😀
  Daniela

  http://glitzerkram-produkttest-and-more.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hvor er der bare mange lækre ting i den collage, som jeg ville elske at have derhjemme :)

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 7. Stolen er bare så lækker :D <3

  / Liselotte

  SvarSlet
 8. Lækker collage, er vild med uret! :-)

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 9. Lækker inspiration! :) Har selv en Tom Dixon i sølv, som jeg vist skal have fundet frem igen, efter en flytning ;) De er bare så fine

  SvarSlet
 10. Elsker de der Tom Dixon stager, de er så flotte! :D

  SvarSlet