mandag den 22. februar 2016

I'm back from London!

I nat landede jeg i Kastrup, og selvom det har været en super fantastisk ferie, føles det nu også utroligt rart at være på dansk jord igen. Flyet endte med at være næsten fire timer forsinket, hvilket selvfølgelig var super træls, og resulterede i at jeg blev nødt til at skippe skolen i dag. Vi boede i en super hyggelig apartment, der lå lige ved Bayswater og Queensway underground - så det var meget nemt at komme til centrum, desuden lå der et hav af lækre restauranter og barer i området; alt fra indisk til italiensk til thai til brasiliansk - der var alt hvad man kunne drømme om, så vi fik da også prøvet lidt af det hele! Der vil selvfølgelig komme en masse omkring London det næste stykke tid - og selvom jeg ikke fik shoppet overdrevent meget; vil jeg selvfølgelig også vise de ting jeg nu fik købt - de har jo en del lækre butikker, som vi ikke har i Danmark!

Hvad har I brugt jeres ferie på/hvad skal I bruge den på?

18 kommentarer:

 1. Velkommen hjem Frederikke! Har savnet dine indlæg, mens du har været væk. <3

  www.holathea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Sikke en skøn kommentar <3

   Slet
 2. Hej søde. Glæder mig virkelig til at hører om din fantastiske tur i London.
  Gid det var mig som også skulle afsted. Men desværre ikke!

  God aften søde!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 3. Skønt med sådan en lille tur væk fra det hele <3

  SvarSlet
 4. Lyder dejligt :-) Jeg elskede selv London da jeg var der! <3

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig så meget, til at se flere billede og høre mere fra din ferie i London. :D
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 6. GLæder mig til at se billeder og høre mere om turen :D <3

  / Liselotte

  SvarSlet