fredag den 12. februar 2016

I wanna wear #15

School outfit
Jeg går nu en lækker og tiltrængt vinterferie i møde; selvom jeg er super glad for min skole, så har min hjerne bestemt brug for at slappe af, og ikke tænke på ligninger, analyser og afleveringer hele tiden. Jeg har lavet et lille outfit der passer perfekt til en skoledag - hvis man spørger mig! Jeg glæder mig til at vejret begynder at blive lidt varmere, så jeg slipper for at være pakket ind i tykke jakker og store støvler hver dag; og så alligevel fryse. Jeg er ret vild med disse fine sko fra TOMS, som også var ret populære sidste forår/sommer, og er et lidt mere sprødt tag på kinasutterne, som gik i stykker efter to ganges brug (åh, 2010) Du kan finde de navyfarvede lige her. Iloveshoes.dk byder på, udover et stort udvalg af lækre sko (du kan bl.a. finde sko fra både Palladium, New Balance og Pavement derinde), også på fri fragt ved køb af over 499 kroner samt en hurtig levering!

Hvordan ser et perfekt hverdags-outfit ud i jeres øjne?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer:

 1. Super fedt outfit, er helt vild med trøjen
  det ville nok være sorte jeans en lækker grå striktrøje og grå sneakers
  hav en dejlig ferie:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - er jeg virkelig også :)

   Slet
 2. Er helt forelsket i tasken, den er virkelig fed!
  Det er virkelig et fedt outfit du har fået sammensat dig her, wow!

  God weekend og fredag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig!
   - Mange tak og i lige måde :)

   Slet
 3. Er hel vild med den stribet sag! SÅ fin <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 4. Lækker collage! Det perfekte hverdags outfit for mig behøver ikke være helt fancy, bare noget jeg føler føler mig godt tilpas i. :-)

  www.holathea.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) At føle sig godt tilpas, er bestemt også det vigtigste!

   Slet
 5. Super fint outfit og er vild med de jeans! :)

  SvarSlet
 6. Det er virkelig et fint look - dog ville jeg ikke selv vælge hatten, men det er mere min stil, som den ikke lige passer ind i. Men ellers spot on :)

  SvarSlet