onsdag den 3. februar 2016

I wanna wear #14

Look1
Hold da helt op hvor det blæser i dag - selvom temperaturen siger 5-6 grader, føles det stadig som om her er omkring -26 grader. Jeg har i dag også været super smart at møde op på min skole kl. lidt i 8, hvorefter jeg har fundet ud af at jeg skulle møde kl. 9. Åh hvor kunne jeg godt have brugt den ekstra time søvn! Trods ekstrem kulde og blæsevejr = dårlig hårdag hver dag, er jeg nu meget mere vild med efterårs- og vintermoden, da jeg elsker stramme jeans og tykke sweaters - hvilket nok ikke er optimalt i de varmere måneder. Jeg er smaskforelsket i jakken ovenfor, jeg synes den ser så utroligt rar og lækker ud!

Hvad synes I?

20 kommentarer:

 1. Me encanta esta selección, lo quiero todo.

  SvarSlet
 2. Super lækkert outfit !
  /Cecilie

  www.bykrog.dk

  SvarSlet
 3. Jakken er vildt lækker!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 4. Det er også et super lækkert sæt :-) !

  SvarSlet
 5. Er helt vild med frakken

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Sikke et lækkert outfit du har sammensat. Jeg er vild med det hele - og især frakken. Den ser vildt lækker ud! :o)

  SvarSlet
 7. Frakken er simpelthen så fin :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
 8. Sikke nogle fine ting du har fundet ;)

  SvarSlet