mandag den 29. februar 2016

Hvad købte jeg egentlig i London? part 2

G-strenge her  /  Natbukser her

Udover at jeg blev meget begejstret for en fire etagers Victoria Secret og at Forever21 havde undertøj til £1 (ja, min undertøjsskuffe er godt fyldt op nu) - blev jeg også utroligt glad da jeg så at Calvin Klein havde både deres undertøj og de populære natbukser i butikken. Disse items har jeg længe været på udkig efter, men det har bare været udsolgt over alt - Asos har været så skønne at sælge dem igen på deres side, men jeg var lidt i tvivl størrelsesmæssigt på bukserne. Jeg er dog helt vild med dem; de er så skønne at hoppe i, når man kommer hjem fra skole og er helt smadret - de er så bløde og komfortable!

Er I selv lige så stor fan af Calvins som jeg?

10 kommentarer:

 1. Me gustan mucho los calzoncillos de esta marca.

  SvarSlet
 2. Uh Calvin Kleim har seriøst noget nær det lækreste undertøj! ☺️ Lucky you ❤️
  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre køb!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 4. Sådan et par har jeg også længe tænkt på at købe. De er så fede :D

  SvarSlet
 5. Nattøjet og undertøjet fra Calvin Klein er så lækkert! Gik udelukkende i det, hvis jeg havde muligheden (:
  Camilla | http://cammi.dk

  SvarSlet