tirsdag den 23. februar 2016

Hvad købte jeg egentlig i London? part 1

Rimmel lipstick by Kate no. 43 here  /  Rimmel lipstick by Kate no. 45 here

Omkring 50 meter fra vores hotel, lå den skønne butik "Superdrug" - et paradis for mig, Frederik var muligvis ikke så begejstret. En stor butik fyldt med drugstore makeup, jeg var lykkelig. Dette var mit første køb på første dag - jeg tænkte at jeg helt sikkert blev nødt til at slappe lidt af, så vi ikke gik bankerot allerede en time efter vi var ankommet i London. Så alt jeg gik hjem med, fra den omgang, var disse to fine, naturlige læbestifte fra Rimmel - den ene i en lilla-ish tone, og den anden lidt mere rød/brunlig.

Ejer I selv nogen af disse?

20 kommentarer:

 1. Ih hvor er de fine! ELSKER den lilla farve - SÅ smuk <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 2. Sikke nogle lækre køb! Har hørt utrolig godt om dem :-) <3

  Byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Lovveeeeeee the lipstick colours***
  Check my blog and my new post gorgeous*
  www.a-be-atriz.com
  xx, A Be-atriz

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine farver :D

  www.bysterup.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Er også super vild med dem :)

   Slet
 5. Ej, jeg er så misundelig på at du har været i London. Det vil jeg altså også! :D
  Men lækkert køb. De har nogle vildt fine farver :)

  SvarSlet
 6. Virkelig lækre farver, er helt misundelig :D

  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet
 7. De er super smukke! Har dem ikke selv, men har andre Rimmel læbestifter som er super lækre :-)

  SvarSlet