lørdag den 13. februar 2016

Hunkemöller-tip

Forleden var jeg med min veninde Kaya ude og have en lille tøse-hygge-dag, der stod på frokost, smoothies, en masse shopping og en afslutning på Starbucks. Ja, mit kreditkort havde det (mildt sagt) lidt hårdt den dag - men det var uden tvivl super hyggeligt. Som så mange andre piger (hvis ikke alle andre piger) så elsker jeg nyt undertøj, og der er ikke rigtigt noget der hedder "for meget undertøj" Vi var et smut forbi Hunkemöller hvor de kørte denne lækre kampagne, hvor man kunne hapse 9 stk. trusser for kun 320 kroner - hvilket jeg selvfølgelig ikke kunne holde mig fra! Desuden sparede jeg næsten 500 kroner, så det var lidt af et steal. Desuden var det også inklusiv deres nye Valentines kollektion, som bare er så utroligt fin!

1. her  /  2. her  /  3. her

Disse er blot en del af hvad jeg kom hjem med; men det er helt klart mine tre favoritter! Især det første par, som har små hjerter over det hele, jeg synes de er så søde - og det tredje par har en fin lille detalje bag på! Online kører de lige nu et tilbud der hedder "14% of everything" og ofte kører de også en kampagne der hedder "7 par for 260kr" - så I burde helt sikkert tage et kig forbi, de har en masse lækre sager derinde - og så mange fine valetines godter. Klik her for at komme til kampagnen.

14 kommentarer:

 1. I love Hunkemöller :-).
  Great choice. ❤
  Xx Pisa
  www.inlovewithmyclothes.com

  SvarSlet
 2. Jeg har tit tænkt på at klikke nogen hjem fra Hunkemøller, for deres trusser er med virkelig god kvalitet, og synes procenterne på dem er virkelig gode! :).

  God aften!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med nr. 2. & 3. De ville endda også være perfekte til Valentines Dag imorgen :P
  Xx blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
 4. Tusinde tak for tippet! Kan mærke jeg skal i byen en af de kommende dage. haha. :)
  KH http://simoneeart.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Det er så genialt! :D
  Har selv lige gjort brug af deres tilbud! Ren selvforkælelse jo <3

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 6. All is great! But I most like no. 2 ^^ thanks for sharing!

  Would you like to support each other by follow on GFC & G+?
  Please Let me know if you follow me and I’ll follow back asap!

  Love xx
  Official Seol ♥

  SvarSlet