torsdag den 4. februar 2016

Den perfekte gallakjole + en lækker rabatkode

For nogen nærmer gallatiden sig med hastige skridt, og måske har du stadig ikke fundet den heeelt perfekte gallakjole endnu? Så er det nu og her der skal spidses ører. Sofiamoore.dk er et svensk brand, som nu har åbnet en dansk webshop, der sælger de smukkeste skræddersyede gallakjoler, brudekjoler, brudepigekjoler m.m. Selv er jeg faldet for alle fire overstående, men især den der hedder "Verbier", som er i den fineste marmorgrå farve - men den kan vælges i lige den farve man selv ønsker (faktisk er der hele 19 farve-valgmuligheder)! Så skal du blot indtaste dine præcise mål, og så har du din nye, smukke gallakjole i hænderne indenfor to uger. Desuden har jeg også lige en rabatkode til jer, hvor I kan spare hele 15% på jeres køb ved brug af koden "Frederikkes15" - koden gælder helt frem til den 21/2-2016!

Har I en favorit af overstående? Og skal I selv snart til galla?

16 kommentarer:

 1. Det ville ikke gøre mig noget hvis de på magisk vis lige pludselig hang i mit klædeskab :P

  Cathrine
  // tiiner.dk

  SvarSlet
 2. Kjolen i venstre hjørne øverst er virkelig smuk :-)

  SvarSlet
 3. Wow, hvor er de bare smukke! Jeg tror min favorit, er den sorte kjole. :)

  www.holathea.com

  SvarSlet
 4. De er virkelig smukke - kunne nu godt have brugt en af kjolerne sidste år, haha.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Jeg er helt vild med den første og den sidste :)
  Jeg savner helt dengang jeg var til Galla. Det var simpelthen så fedt at rende rundt i sådan en fin kjole en hel aften :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert også mine favoritter!

   Slet
 6. Er helt vild med den første og sidste. Er selv på udkig efter gallakjole, så skal helt klart lige forbi hjemmesiden ;)

  http://www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet
 7. Nr 3 er virkelig smuk, men det er de faktisk alle sammen :D

  SvarSlet