fredag den 26. februar 2016

5 ting du kan lave denne weekend #4

1. Ordn dine negle
Fil dem så de har en pæn form, fjern eventuelle neglelakrester, skub dine neglebånd ned og smør dem ind i en olie beregnet til neglebåndene, klip neglerødder af med en negleklipper, lakér dine negle og slut af med en god håndcreme.

2. Overrask din familie
Køb en buket blomster til din mor, en lækker plade chokolade til din far, et nyt computerspil til din bror eller måske en ny mascara eller bog til din søster. Det kræver ikke flere tusind kroner at gøre glæde - og et par gratis forslag kunne være; en picnic i det fri, massage, rengøring i hele huset, lav aftensmad eller bage lækre småkager (du bør prøve disse, de er så søde og et sikkert hit)

3. Læs (eller skriv) en novelle
Er du typen der har meget på hjertet, en god fantasi og elsker at skrive? Per-fekt.

4. Forkæl dig selv
Tag et langt bad, skrub din hud og læg en ansigtsmaske, barbér dine stænger og smør hele kroppen ind i en lækker creme. Spis et stykke chokolade - eller en hel plade, drik en kop af din yndlings te og læs en god bog. Tænd for stearinlys eller nyd et glas champagne. Hvorfor? Fordi det fortjener du.

5. Overtræk jordbær med chokolade
Smelt hvid, lys eller mørk chokolade over vandbad eller i mikroovnen - vask dine jordbær og sørg for de er helt tørre, ellers bliver chokoladen ødelagt. Dyp dem i den varme chokolade og drys med kokos, krymmel eller frysetørrede hindbær (eller lad dem blive helt plain og klassiske) lad dem størkne (hvis du kan vente altså) og nyd dem så; dette er uden tvivl min favorit-snack!

Har I nogen planer for weekenden?
Bloglovin' | Instagram

16 kommentarer: