mandag den 8. februar 2016

5 ting der irriterer mig til hverdag

 1. Vækkeuret der ringer klokken 6 hver morgen, jeg kunne græde. Min energi er så lav, men jeg er så småt ved at lære at drikke kaffe - indtil videre kan en latte eller iskaffe nemt ryge ned, men jeg kunne bestemt godt trænge til en stor kop energi-boost om morgenen. Min mor har en af de der fancy Nespresso kapselmaskiner, som egentlig gør det hele lidt sjovere - og så findes der mange forskellige kaffe-varianter, som kan laves på sådan en maskine. Se udvalg lige her hos Power, hvor de har en masse forskellige kaffe- og kapselmaskiner.

2. Den bus jeg skal tage hver morgen for at komme op til stationen, kører kun en gang hver halve time. Enten skal jeg komme for sent i skole, eller en halv time for tidligt. Pfffff, hvor vil jeg bare gerne have et kørekort. Og en bil. Sådan lige nu, tak.

3. Nu når vi snakker om offentlig transport; så. fandens. mange. mennesker. i. togene. Hold da op, hvor er det bare alt for klaustrofobisk at blive klemt fire mennesker sammen på de små sæder. Og når der nogen gange er så mange, at man ikke kan komme af på sit stop - det er sket for mig to gange indtil videre, og det er bare møg frustrerende. Godt jeg ikke er en af dem der skal af på Hovedbanegården eller Nørreport - jeg kan kun forestille mig hvor træls det må være at tage den tur hver morgen.

4. At jeg også lige skal gå helt op til min klasse på tredje sal hver morgen. Min kondi dur bare ikke til det.

5. De mennesker i fitness-omklædningen der render nøgne rundt. Ja, man går nøgne i bad og what not. Men lad vær med at snakke til mig, hvis du bare skal stå splitter fornøjet - tag nu bare lige et håndklæde rundt om dig.

Har I nogen ting der irriterer jer til hverdag?

28 kommentarer:

 1. Der er intet værre end når væggeuret ringer. :( især når man som idag får sat den forkerte alarm til. Jeg kender desværre ikke til offentlig transport problemet, enten er jeg min lille Skoda dyt, eller på cykel ☺️
  Xx Blue Ducklings
  Http://www.blueducklings.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig bare det værste :////

   Slet
 2. 1 og 3 kan jeg relatere så meget til!

  http://fairestaddiction.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare så møg irriterende...

   Slet
 3. Vækkeuret der ringer om morgenen kender jeg alt for godt! Det værste er at tage toget en hverdag klokkken 15.00 i Aarhus, det er helt klaustrofobisk, puha!

  byagnesjensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Genialt indlæg! Jeg er bestemt heller ikke et morgenmenneske, og jeg er altid ved at komme forsent i skole, ugh haha.

  www.holathea.com

  SvarSlet
 5. HAHA den sidste er seriøst for grineren!! :D

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
 6. Er med på 1 og 3. Min ur ringer på samme tidspunkt, og jeg er ved at dø hver gang :O

  SvarSlet
 7. Er med på den første og nr 3. Jeg står op hver morgen halv 6, og skal også med toget og det er seriøst... jeg hader dsb, så er det sagt!

  SvarSlet
 8. Hej Frederikke

  Du har tidligere skrevet en kommentar på min blog ang. eget domæne. Jeg ville høre, om du bare købte domæne, og intet webhotel til blogger?
  Hvordan fik du dine følgere med over?

  Kh Louise

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Købte bare mit domæne :)
   Se evt. hvad jeg har gjort i bunden her: http://www.frederikkes.com/p/faq.html

   Slet
  2. Skrev du til bloglovin, da du ville have dine følgere med over? :)

   Slet
  3. Før eller efter du skiftede domæne?:-)

   Slet
 9. Hihihi elsker den form for indlæg :)
  Nu kører jeg sjældent i den offentlige - min cykel er min ven, men noget af det der også irriterer mig, er når kantinen skriver at de servere en god ret og så ender det med, at de servere noget andet og dårligt noget :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores kantine er heller ikke altid noget at råbe hurra for :(

   Slet
 10. Hahaha super fedt indlæg


  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet